Ζήστε μια ονειρική βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο ξενοδοχείο Πεντελικόν

Ζήστε μια ονειρική βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο ξενοδοχείο Πεντελικόν

Το ξενοδοχείο Πεντελικόν στην Κηφισιά προσφέρει σε όλα τα ζευγάρια μια μοναδική ευκαιρία για να ζήσουν τον έρωτά τους με τον καλύτερο τρόπο, ανήμερα της μεγαλύτερης γιορτής της αγάπης.

valentineweb1
valentineweb2
valentineweb3

Ένα από τα δημοφιλέστερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Αθήνας, το Ξενοδοχείο Πεντελικόν στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, σας προσφέρει την ευκαιρία μέσα από μια πλούσια σειρά επιλογών, να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.



Σε μια καταπράσινη έκταση 11 στρεμμάτων στο Κεφαλάρι και στεγασμένο σε τέσσερα υπέροχα κτίρια νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Πεντελικόν παρέχει στον φιλοξενούμενο ένα εύρος υπηρεσιών και παροχών, με μοναδικό σκοπό την χαλάρωση και την ψυχαγωγία.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Πεντελικόν προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες του σε τέσσερα πακέτα προσφορών, από τα οποία κάθε ζευγάρι μπορεί να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει για να εκφράσει τον έρωτά του.

Προσφορά 1
Στο La Locanda Restaurant θα σας προσφέρεται το παρακάτω menu στην τιμή των 65€, το άτομο



Προσφορά 2
Διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο και πλούσιο πρωινό στην τιμή των 170 €

Προσφορά 3
Μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα πλήρες πακέτο διαμονής. Δείπνο για δύο στο La Locanda Restaurant , διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό και anti stress head, neck and back massage στο Wellness Day Spa στην τιμή των 311€.

Προσφορά 4
Μια ακόμα πολυτελέστερη εμπειρία σε ένα πακέτο διαμονής, για λίγους. Δείπνο για δύο στο La Locanda Restaurant , διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό και hudrojet massage with minerals massage, Aroma body massage, Made to measure Express facial στο Wellness Day Spa στην τιμή των 366€.



Για να κάνετε την κράτησή σας και να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα πακέτα, τηλεφωνήστε στο 210 6230650-6.

www.pentelikon.gr