Η Diesel και ο Γιώργος Δουδέσης αναλαμβάνουν να σας μεταμορφώσουν για την Ημέρα της Γυναίκας

Η Diesel και ο Γιώργος Δουδέσης αναλαμβάνουν να σας μεταμορφώσουν για την Ημέρα της Γυναίκας

Πως θα σας φαινόταν ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό χτένισμα, εμπνευσμένο από την πασαρέλα, να στολίζει το κεφάλι σας; Αυτή την Πέμπτη, 8 Μαρτίου, μπορείτε να το αποκτήσετε!

Οι γυναίκες γιορτάζουν τη θηλυκότητα, τον δυναμισμό και το στυλ τους κάθε μέρα του χρόνου, η αλήθεια είναι όμως πως την Ημέρα της Γυναίκας όλες μας θέλουμε λίγη παραπάνω περιποίηση και «κανάκεμα» ώστε να νιώσουμε ξεχωριστές και μοναδικές.

Γι' αυτό και η Diesel και ο διάσημος κομμωτής Γιώργος Δουδέσης είναι εδώ για να εκπληρώσουν την επιθυμία μας, αυτή την Πέμπτη, 8 Μαρτίου, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας.

Η αγαπημένη μας φίρμα Diesel και η ομάδα του Γιώργου Δουσέση σας προσκαλούν στα καταστήματα της εταιρείας στο Kολωνάκι και στο Golden Hall για να γιορτάσουν μαζί σας την πιο sexy μέρα της χρονιάς.

Ενας sexy butler υποδέχεται τις γυναίκες με λουλούδια και το πιο προκλητικό καλωσόρισμα! Τη διάθεσή σας θα ανεβάσει ένα cocktail kir royal αλλά και οι συνεργάτες του Γιώργου Δουδέση που θα δημιουργήσουν hair styling σε κάθε γυναίκα εμπνευσμένο από το catwalk της συλλογής της Diesel Άνοιξη –Καλοκαίρι 2012!

Φροντίστε λοιπόν να βρείτε ένα κενό στο αυριανό πρόγραμμά σας και να περάσετε μια βόλτα από ένα από τα δύο καταστήματα της Diesel, για να γιορτάσετε με τον πιο στυλάτο και sexy τρόπο μια μέρα που είναι αφιερωμένη σε εσάς. Άλλωστε, το αξίζετε!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, από τις 18.00 μέχρι τις 21.00.

Diesel Golden Hall
Κηφισίας 37Α Μαρούσι
Τηλ: 210 6837711

Diesel Κολωνάκι
Σκουφά 3
Τηλ: 210 3622748

www.diesel.com

www.doudesis.com