Αυτό το Πάσχα όλοι κερδίζουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Αυτό το Πάσχα όλοι κερδίζουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Μύρισε άνοιξη στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen που έβαλε τα πασχαλινά του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα με πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις!

Αυτό το Πάσχα όλοι κερδίζουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Με αγορές συνολικής αξίας 50€ ημερησίως, το εκπτωτικό χωριό σας προσφέρει ένα τυχερό σοκολατένιο αυγό που κρύβει πασχαλινές εκπλήξεις για όλους! Δωροεπιταγές & πλούσια δώρα περιμένουν όσους θα ανοίξουν το πασχαλινό τους δωράκι ενώ παράλληλα όλοι θα συμμετέχουν σε μια μεγάλη κλήρωση που ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Citroen C1!

Απολαύστε τα ηλιόλουστα & ανοιξιάτικα σοκάκια του κέντρου διαλέγοντας τα πασχαλινά σας δώρα και ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70 % πιο φθηνά στον απόλυτο προορισμό shopping!

Το Πάσχα είναι αφιερωμένο στα παιδιά γι' αυτό και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχεται τους μικρούς του φίλους με μοναδικά παιχνίδια στη «Λαγουδοχώρα»! Σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να παίξουν και να δημιουργήσουν. Ευφάνταστες πασχαλινές δραστηριότητες περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να συνθέσουν τα δικά τους πασχαλινά καλαθάκια, να δημιουργήσουν μοναδικά πασχαλινά αυγά & λουλούδια καθώς και να παίξουν με τα αυτάκια λαγού που οι ίδιοι θα έχουν ζωγραφίσει.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας κάντε ένα διάλλειμα, με όλη την οικογένεια, και απολαύστε τον ανοιξιάτικο ήλιο και τα γραφικά σοκάκια, σε ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του εκπτωτικού χωριού.

Κάντε τις Πασχαλινές σας αγορές ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70 % πιο φθηνά, κερδίστε το δικό σας τυχερό σοκολατένιο αυγό και περάστε αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια σας στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Τα παιχνίδια στη «Λαγουδοχώρα» θα λειτουργούν από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 14 Απριλίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατό από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα τις ίδιες ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.mcarthurglengroup.com

DPG Network