Oι Television Personalities για πρώτη φορά από το Chelsea στην καρδιά της Αθήνας

Oι Television Personalities για πρώτη φορά από το Chelsea στην καρδιά της Αθήνας

Η βρετανική μπάντα Television Personalities σε μια μοναδική εμφάνιση μαζί με τους The Callas στο Tiki Athens την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

Οι Television Personalities από το Chelsea του Λονδίνο αποτελούν ένα από τα επιδραστικότερα βρετανικά συγκροτήματα των τελευταίων είκοσι χρόνων με δυνατούς στίχους που φέρουν την υπογραφή του Dan Tracey. Θαυμαστές τους έχουν δηλώσει μεταξύ άλλων οι Joe Strummer, Paul Heaton, Bob Stanley Kid Loco, Jimmy Reid και Jarvis Cocker.

H πρώτη σύσταση των Television Personalities αποτελούνταν από τους Dan Treacy, Edward Ball, Joe Foster και John Bennett. Το 1978 κυκλοφορούν το «Part Time Punks» και γίνονται οι επίσημοι αγαπημένοι του dj John Peel. Μετά από ανακατατάξεις κι αλλαγές το 1980 ο Dan κα ο Εd ξανασμίγουν για να ηχογραφήσουν τα δύο πρώτα τους άλμπουμ στην ιστορική Rough Trade, «And don’t the kids just love it» και «Mummy you’re not watching me». Ακολουθησε πλήθος άλλων LP και singles pop κα μετά από μια πολυετή παύση πριν 2 χρόνια κυκλοφορούν το νέο τους δίσκο «My Dark Places».

Μαζί τους οι The Callas στην πρώτη τους live εμφάνιση μετά από αρκετά χρόνια.

Εισιτήρια προπωλούνται στα Ticket House και Τiki (€18).

Tiki Athens
Φαλήρου 15 & Μακρυγιάννη, Κουκάκι
Τηλ: 210 9236908