Ένας αγώνας δρόμου μόνο για γυναίκες!

Ένας αγώνας δρόμου μόνο για γυναίκες!

Το Ladies Run σας προ(σ)καλεί σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου με άρωμα γυναίκας, στις 23 Σεπτεμβρίου!

Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ελληνίδες δρομείς ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία τρέχοντας στον πρώτο Ladies Run.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για έναν αγώνα τρεξίματος αποκλειστικά για γυναίκες, που θα λάβει χώρα στις 10 το πρωί της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου, στο Λαιμό της Βουλιαγμένης.
ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ σε δύο αποστάσεις, των 5 και 10 χιλιομέτρων. Διαλέξτε αυτή που ταιριάζει στους στόχους σας!
Ο ΑΓΩΝΑΣ απευθύνεται τόσο σε έμπειρες όσο και σε αρχάριες δρομείς, 18 ετών και άνω. Δεν έχει σημασία αν κανετε τα πρώτα σας βήματα στο διάδρομο του γυμναστηρίου, ή αν μόλις καταρρίψατε το προσωπικό σας ρεκόρ στο μαραθώνιο. Κοινός μας στόχος είναι ο τερματισμός. Κάθε γυναίκα που θα συμμετάσχει είναι "αστέρι" στο Ladies Run!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ συμμετοχής ανέρχεται στα 15€ εκ των οποίων τα 5€ θα δοθούν για την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στην εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Επιπλέον, το Astir Palace θα ενισχύσει οικονομικά τη Unicef, για κάθε δρομέα που θα δηλώσει συμμετοχή.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, Astir Palace, συντονίζεται με την παγκόσμια τάση του τρεξίματος και αγκαλιάζει έναν αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ των ενοίκων του Westin Athens και του Arion Resort είναι οτι το "κρατίδιο" του Αστέρα προσφέρει μερικές απο τις ωραιότερες διαδρομές για τρέξιμο στην Αττική, ανάμεσα στα πεύκα και στη θάλασσα.
ΣΤΙΣ 23/09/12 εκατοντάδες γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αυτό τον κρυφό παράδεισο δίπλα στην πόλη.
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ θα δοθεί εντός του Αστέρα μπροστά στο Arion resort που θα φιλοξενήσει και τη γραμματεία σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.
ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα τρέξουν μέσα απο τους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος και θα εξέλθουν απο τη δεύτερη είσοδο με κατεύθυνση νότια.
ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ του Λαιμού της Βουλιαγμένης (σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης) θα κάνουν αναστροφή και θα ακολουθήσουν την Απόλλωνος ώς τη μαρίνα.
ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ μέσα απο τη μαρίνα δίπλα στα σκάφη και απο εκεί θα επιστρέψουν στον Αστέρα μέσω της κεντρικής εισόδου ολοκληρώνοντας εντός του συγκροτήματος την απόσταση των 5 χλμ. (Επί δύο για τα 10 χλμ.).
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ θα χρονομετρηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι απο την εταιρεία που αναλαμβάνει τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας.
O 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, θα είναι εκεί για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση, την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων και να ενθαρρύνει τις αγωνιζόμενες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.
ΤΟ ΡΥΘΜΟ στο event θα δώσει η dj Μαρία Παπιδάκη που θα μας βάλει σε κατάσταση fun&run με τις μουσικές της επιλογές και τις ατάκες θετικής ενέργειας!

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΤΟΝ LADIES RUN ΣΤΗΡΙΖΕΙ με χρυσή χορηγία ο οίκος καλλυντικών AVON που διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα τρεξίματος για γυναίκες, το 1978 στην Ατλάντα. Το μήνυμα της εκστρατείας της ενάντια στον καρκίνο του μαστού είναι τυπωμένο πάνω στο επίσημο μπλουζάκι του αγώνα που θα σας δοθεί δωρεάν: Φορέστε το με υπερηφάνεια!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ: Μέσα στο goodie bag σας η Avon έχει αφήσει ένα ακόμα δώρο: To αντιηλιακό SUN+ που θα σας χρειαστεί για προστασία απο τον ήλιο, καθώς θα "καλπάζετε" στο Καβούρι, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.
Η AVON απο το 1992, χρηματοδοτεί σε 50 χώρες, προγράμματα ενημέρωσης, πρόληψης και διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, η Avon συνεργάζεται συστηματικά με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία από το 2002. Σημείο αναφοράς στη συνεργασία αυτή αποτελεί η αγορά και δωρεάστην Ε.Α.Ε. μίας κινητής μονάδας μαστογράφου. H μονάδα επισκέπτεται ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, προσφέροντας δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.
ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ πραγματοποιήθηκαν 12.000 δωρεάν μαστογραφίες σε 98 περιοχές. Σε αυτό το ταξίδι ζωής, σταθερά συνοδοιπόρος είναι η AVON, καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα λειτουργίας, μετακίνησης, ιατρικών και διαγνωστικών υπηρεσιών της μονάδας.
Ο LADIES RUN σε συνεργασία με την AVON, θα ενισχύσει το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που έχει θέσει υπο την αιγίδα της το νέο αυτό αγώνα. Η ενίσχυση θα είναι οικονομική, έχει όμως στόχο και τη γενικότερη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης υπέρ της εκστρατείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ νικήτριες κάθε απόστασης και ηλικιακής κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια εκ μέρους του επίσημου προμηθευτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Η ΕΜΙΛΥ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, εικαστικός με έδρα το Παρίσι, εμπνεύστηκε απο το... ριγέ λογότυπο της διοργάνωσης και υπογράφει ένα running icon, το "κοριτσάκι" όπως το ονομάζουμε στο Ladies Run.
Η ΕΙΚΟΝΑ, που μοιάζει να "αντηχεί" θετική ενέργεια με τους χρυσούς και μωβ κυματισμούς της, ταξίδεψε πριν λίγες εβδομάδες στο Λονδίνο.
Η LINKS OF LONDON, χάραξε το νέο μας σύμβολο στα βαρύτιμα, Ολυμπιακών προδιαγραφών μετάλλια. Είμαστε υπερήφανοι που η Εμιλυ, τρίτη γενιά της οικογένειας που διατηρεί τη φημισμένη γκαλερί Antiqua στη λεωφόρο Αμαλίας και απο την οποία έχουν αγοράσει είδη τέχνης και σπάνια κοσμήματα προσωπικότητες όπως ο Ρούντολφ Νουρέγεφ και η Μαργκό Φοντέην, έβαλε τη μοναδική πινελιά της σε ένα σύγχρονο μετάλλιο που ευχόμαστε να γίνει κλασικό με τη σειρά του.
ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ είναι επίχρυσα, επάργυρα και χάλκινα και έχουν τη σφραγίδα της Links of London! Ποιές Ελληνίδες δρομείς θα τα εντάξουν στη συλλογή τους;

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ, κάθε αγωνιζόμενη ασφαλίζεται αυτόματα για τον αγώνα απο τον όμιλο ERGO, επίσημο ασφαλιστή του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και ασθενοφόρο θα σταθμεύει επί της διαδρομής με την εγγύηση του ομίλου του Ιατρικού Κέντρου.
ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΙ στη διαδρομή και στον τερματισμό με νερό και μπανάνες Chiquita. Με μόλις 66 θερμίδες ανα 100 γραμμάρια, 0% λιπαρά και 0% χοληστερίνη, η μπανάνα Chiquita είναι το πιο υγιεινό ενεργειακό σνάκ.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ακόμα ποτάσιο, φωσφόρο, μαγνήσιο, βιταμίνες και φυσικά φυτικές ίνες. Εχει διπλάσιους υδατάνθρακες από το πορτοκάλι και 3 φορές περισσότερο κάλιο από ένα μήλο. Δηλαδή σου προσφέρει απλόχερα την ενέργεια και τους ηλεκτρολύτες που έχεις ανάγκη μετά από ένα τρέξιμο με μπόλικο ιδρώτα!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι μαραθωνοδρόμοι τρώνε μπανάνες Chiquita φανατικά ακόμα και στη διάρκεια της διαδρομής.

ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ

ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΕΑΣ που θα τερματίζει δικαιούται το επίσημο Ολυμπιακό βραχιόλι της Links of London σε συλλεκτική έκδοση Ladies Run.
ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Η LINKS είναι ο επίσημος σχεδιαστής κοσμημάτων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου; Και ότι η μάρκα αυτή που είναι παγκόσμιο σύμβολο μόδας, ανήκει στον Ελληνικότατο όμιλο της Folli - Follie; Είναι τιμή για το Ladies Run να προσφέρει, αντί μεταλλίου, αυτό το μοναδικό δώρο σε όλες τις συμμετέχουσες!
ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ επιμελήθηκε η δημιουργική ομάδα της Links of London αποκλειστικά για τον πρώτο Ladies Run. Τα περικάρπια που συνδυάζουν το στυλ με το αθλητικό πνεύμα και μάλιστα στο "επίσημο" μώβ της διοργάνωσης, έχουν παραδοθεί στα γραφεία μας εν μέσω Ολυμπιακών και περιμένουν να στολίσουν τα χέρια των Lady Runners!

ΤΟ ΤΙΣΕΡΤ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ του αγώνα που θα δοθεί δωρεάν με κάθε εγγραφή είναι της κορυφαίας εταιρείας αθλητικών ειδών Mizuno, που ειδικεύεται στο τρέξιμο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ της το 1906 στην Osaka της Ιαπωνίας, η πρωτοποριακή αυτή εταιρεία κινείται στο αθλητικό στερέωμα με γνώμονα την τεχνολογική καινοτομία και την ποιότητα κατασκευής.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ είναι αποκλειστικά για Ladies: Με "κοφτά" μανίκια, μεσάτη γραμμή και λαιμόκοψη V, είναι το πιο cool τισερτ αντιιδρωτικής τεχνολογίας αυτή τη στιγμή.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Ραντεβού στον Αστέρα. Run like a lady!

Για περισσότερα επισκεφτείτε το LadiesRun.gr