Yes it does!! Sure it does!! presents Kiwi: Το πάρτυ που θα πας απόψε

Yes it does!! Sure it does!! presents Kiwi: Το πάρτυ που θα πας απόψε

Στο πρώτο τους party μετά το season opening το Yes it does!! Sure it does!! συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον πολυχώρο «Ρομάντσο» μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στο event για τα 5 χρόνια του Yid!!Sid!!

 

Μαζί τους, στην πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, ο Βρεττανός Alex Warren, κατά κόσμο Kiwi. Πρόκειται για έναν από τους πιο ανερχόμενους djs και παραγωγούς που εκπροσωπούν την πολύ ζωντανή, τα τελευταία χρόνια, σκηνή του Ανατολικού Λονδίνου. Έχοντας φάει τη νύχτα του Λονδίνου με το κουτάλι αρχικά ως φωτογράφος και έπειτα πίσω από τα decks ως promoter & resident dj της βραδιάς «Orlando Boom», ο Kiwi πραγματοποίησε φέτος το μεγάλο ξεπέταγμα με κυκλοφορίες σε hot label όπως Needwant , Days of being wild, Deepshit αλλά και στην θρυλική Kitsune αποκτώντας σημαντική φήμη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα περιδιαβαίνει τα ευρωπαϊκά dancefloors που τον καλούν να παρουσιάσει τα eclectic sets του. Ιδιαιτέρως φημίζεται για τα πολύωρα set του στο Nest του Dalston, όπου διατηρεί residency, και τα οποία ξεκινούν από Balearic και disco και καταλήγουν σε techno μέσω electro και house.

Μια εκδοχή των set αυτών θα παρουσιάσει και στην Αθήνα και η αλήθεια είναι ότι έχοντας μια καλή παράδοση σε προσκλήσεις djs & παραγωγών στα πρώτα τους βήματα που στη συνέχεια μεγαλουργούν (βλ Daniel Avery, Maxxi Soundsystem κ.α.) θεωρούμε ότι έχουμε ακόμα μια τέτοια περίπτωση και είμαστε ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι για το event αυτό.

Τον Kiwi θα συνοδεύσουν ο αγαπημένος μας Chris Kontos και ο resident dj του Yid!!Sid!! Bad Spencer.

To party εκκινεί στις 12 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα