Βρείτε το δικό σας χρώμα: Κάντε δωρεάν το τεστ χρωματολογίας του ΕΥΡΗΚΑ Bright!

Βρείτε το δικό σας χρώμα: Κάντε δωρεάν το τεστ χρωματολογίας του ΕΥΡΗΚΑ Bright!

Στο The Mall Athens στις 22 και 23/11. Ανακαλύψτε την bright πλευρά σας τώρα!

Εσείς ξέρετε ποια χρώματα σας ταιριάζουν; Κι όμως υπάρχουν χρώματα που φωτίζουν το πρόσωπό μας και άλλα τα οποία δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα στην προσωπικότητά μας. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε ποια χρώματα αναδεικνύουν την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτού μας; Η ΕΥΡΗΚΑ για μία ακόμη φορά είναι δίπλα μας.

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς ενισχυτικών πλύσης για χρωματιστά ρούχα ΕΥΡΗΚΑ Bright, η εταιρεία Εύρηκα διοργανώνει στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι, ένα πρωτότυπο event αφιερωμένο στις γυναίκες.

Την Παρασκευή 22/11 και το Σάββατο 23/11, θα είμαστε παρόντες στο 2ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου για να ανακαλύψουμε μαζί την πιο Bright πλευρά μας. Ειδικοί σύμβουλοι χρωματολογίας θα βρίσκονται στο The Mall Athens, για να μας βοηθήσουν να βρούμε τις προσωπικές μας χρωματικές αρμονίες. Ποιο χρώμα βαφής μας ταιριάζει περισσότερο; Τι χρώμα παλτό να αγοράσουμε φέτος; Σε ποια χρώματα να δώσουμε έμφαση στο μακιγιάζ μας; Σε ποιο χρώμα να δώσουμε βάση όσον αφορά τα ρούχα μας;

Οι ειδικοί σύμβουλοι θα αφιερώσουν άφθονο χρόνο στον καθένα μας ξεχωριστά. Εκτός όμως από τις συμβουλές, θα πάρουμε και δείγματα προϊόντων ΕΥΡΗΚΑ Bright, καθώς και εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές μας, έτσι ώστε να διατηρούμε τα ρούχα μας πάντα καθαρά, λαμπερά και 'ζωντανά' σαν καινούργια.

Τι κάνει όμως τα ενισχυτικά πλύσης ΕΥΡΗΚΑ τόσο ξεχωριστά; Η νέα γενιά ενισχυτικών πλύσης ΕΥΡΗΚΑ Bright για χρωματιστά ρούχα περιέχει προηγμένα συστατικά που εξαφανίζουν τους λεκέδες, από τους 30◦, προστατεύοντας και διατηρώντας τα χρώματα όλων των υφασμάτων, ακόμα και των πιο ευαίσθητων. Η σειρά περιλαμβάνει 3 τύπους, για κάθε ανάγκη πλύσης. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα και να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει:

ΕΥΡΗΚΑ Bright σε σκόνη: ένα δραστικό πολυκαθαριστικό που από την πρώτη κιόλας πλύση απομακρύνει τους πιο δύσκολους λεκέδες, όπως λάδι, σάλτσα φαγητού, σοκολάτα ή κρασί. Ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού και, επιπλέον, προστατεύει τα χρώματα των ρούχων.

ΕΥΡΗΚΑ Bright Pre-Wash Spray: το πιο δυνατό 'όπλο' στη μάχη κατά των λεκέδων! Με εργονομική λαβή και άριστο ψεκασμό στοχεύει απευθείας πάνω στο λεκέ και τον εξαφανίζει με μία κίνηση, χωρίς το παραμικρό ίχνος. Κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

ΕΥΡΗΚΑ Bright Energy Gel: η υγρή δύναμη της νέας σειράς που διεισδύει σε βάθος, εξαφανίζοντας και τις πιο δύσκολες λιπαρές ουσίες. Με ειδική σύνθεση ακόμα και για πιο ευαίσθητα χρωματιστά, είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι, μεγιστοποιώντας τις επιδόσεις κάθε απορρυπαντικού.

Μην ξεχάσετε, λοιπόν, 22 και 23 Νοέμβρη ραντεβού στο The Mall Athens για μια μοναδική εμπειρία. Η Εύρηκα σας σκέφτεται. Ήρθε η ώρα να αναδείξετε την πιο λαμπερή και ζωντανή πλευρά του εαυτού σας. Be there!