Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα World of Crafters!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα World of Crafters!

Το Σάββατο 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ημερίδα World of Crafters με τη συμμετοχή 22 ομιλητών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και παρουσιάστρια την Μαίρη Ρετσίνα, ενώ τη διοργάνωση ανέλαβε το ftiaxto.gr.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Pierce του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, η αρχή της Ημερίδας έγινε με την Ελίνα Αντωνοπούλου και τη Βάλια Μπινίκου από το ftiaxto.gr να καλωσορίζουν το κοινό σε αυτή την πρωτότυπη διοργάνωση με θέμα το νέο επιχειρείν στον κόσμο του crafting.

Στη συνέχεια, πέντε διαφορετικές γυναίκες, η Alisson Damianos του ελληνικού meet market, η Alicia diRago της whimseybox από την Αμερική, η Liana Kabel από την Αυστραλία γνωστή τόσο για τα κοσμήματά της όσο και για τις ικανότητές της ως Creative Business Coach, η Πόπη Αναστούλη ειδική σε θέματα DIY (tispopis.gr) και η Grace Dobush συγγραφέας των επαγγελματικών οδηγών Crafty Superstar και διοργανώτρια της μεγαλύτερης αγοράς χειροποίητων στις μεσοδυτικές ΗΠΑ, παρουσίασαν το δικό τους success story, εμπνέοντας το κοινό και δίνοντας νέες οπτικές στο θέμα της επιχειρηματικότητας μέσα από την έννοια του χειροποίητου.

Τη σκυτάλη αμέσως μετά ανέλαβαν οι "ειδικοί" της τεχνολογίας, Γιάννης Κάραλης, Ελεάννα Κοτσίκου, Αλέξης Καμίτσος και Azra Ahmed για να εξηγήσουν στο κοινό τους διάφορους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία, είτε αναφέρεται στη δημιουργία site, στον τρόπο γραφής, στη φωτογραφία είτε ακόμα και στον τρόπο δημιουργίας ενός online μαγαζιού, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των κερδών.

Σειρά είχαν τα δύο πάνελ σχετικά με το marketing και την ελληνική πραγματικότητα όπου οι συμμετέχοντες απάντησαν στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν από την συντονίστρια και παρουσιάστρια του event, Μαίρη Ρετσίνα όσο και από το κοινό στο τέλος της κάθε ενότητας.

Η πρώτη ημερίδα με θέμα το χειροποίητο και την επιχειρηματικότητα, το World of Crafters ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση από τις διοργανώτριες Ελίνα Αντωνοπούλου και Βάλια Μπινίκου που συνόψισαν τα συμπεράσματα της ημέρας.

Όσοι παραβρέθηκαν στο πρώτο World of Crafters επέστρεψαν στο σπίτι τους κουρασμένοι, αλλά γεμάτοι με δημιουργικές ιδέες και έμπνευση για να εξελίξουν το crafting σε μια πιο επαγγελματική δραστηριότητα!

Και του χρόνου!

Και όσοι βρεθήκατε στο 1ο World Of Crafters... ανεβάστε τις δικές φωτογραφίες από την ημερίδα με #worldofcrafters και μοιραστείτε την εμπειρία σας!
Για να μείνετε συντονισμένοι με το World Of Crafters για περισσότερα νέα: worldofcrafters.gr