Γιατί όλοι μιλάνε για τη νέα ταινία «Ταρζάν»; (+trailer)

Γιατί όλοι μιλάνε για τη νέα ταινία «Ταρζάν»; (+trailer)

Δυο λέξεις: Alexander Skarsgard.

Μπορεί να πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για την πρεμιέρα της ταινίας, όμως το νέο φιλμ, «Ο Θρύλος του Ταρζάν», έχει ήδη καταφέρει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον - τουλάχιστον του γυναικείου φύλου.

Στο ρόλο του Ταρζάν, ο "Eric" από τη δημοφιλή σειρά "True Blood", δηλαδή ο Alexander Skarsgard, υποδύεται τον άνδρα που όλοι γνωρίζουν ως "Ταρζάν", το αγόρι που μεγάλωσε, δηλαδή, μέσα στη ζούγκλα, μαζί με τα άγρια ζώα.

alexander skarsgard abs zoom 7c7865bb fa16 4496 87f1 a9ed850aa791 c3f8c

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που άφησε την αφρικανική ζούγκλα για να ζήσει μια πιο κοσμοπολίτικη ζωή, μαζί με τη σύζυγό του, Jane, όμως θα χρειαστεί να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης. Αυτό που δε γνωρίζει, όμως, είναι πως ο ίδιος είναι στην ουσία ένα πιόνι, στο "παιχνίδι" του Βέλγου, Captain Leon Rom.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Yates(σκηνοθέτης των τεσσάρων τελευταίων ταινιών "Harry Potter"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Samuel L. Jackson και Margot Robbie.

Η ταινία «Ο Θρύλος του Ταρζάν» («The Legend of Tarzan») κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου 2016, σε 2D και 3D, από την Tanweer. Μέχρι τότε, δες το trailer!