Beautiful Wedding! Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα… Ποτέ όμως!

Beautiful Wedding! Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα… Ποτέ όμως!

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SPENTZOS FILM.

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε η Γλυκιά Καταστροφή (Beautiful Disaster), η Άμπι και ο Τράβις ξυπνούν μετά από μια ξέφρενη νύχτα στο Λας Βέγκας χωρίς να θυμούνται τι συνέβη… και ανακαλύπτουν ότι παντρεύτηκαν, στη Γαμήλια Καταστροφή, που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 15 Φεβρουαρίου. Τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσουν αν είναι γραφτό να είναι μαζί – ή αν αυτός ο γάμος είναι μια άλλη καταστροφή που τους περιμένει στη γωνία.

Υπόθεση

Μαζί με τα εξαψήφια κέρδη πόκερ της Άμπι και τους δύο καλύτερους φίλους τους, τον Σέπλεϊ και την Αμέρικα, οι νεόνυμφοι ταξιδεύουν στο Μεξικό για να απολαύσουν έναν χορταστικό μήνα του μέλιτος. Μόλις φτάνουν όμως σε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο, ξεσπά το χάος. Όπως και η σχέση του ζευγαριού, έτσι και το ταξίδι γίνεται πιο τρελό σε κάθε στροφή, με πολλούς σαγηνευτικούς αγνώστους/άγνωστες, επανασυνδέσεις - έκπληξη, θυμωμένα κοκόρια (!) αγώνες και ποτά. (Και αυτό πριν καν ξεκινήσουν τα μπάτσελορ πάρτι.)

Πάντα πρακτικό μυαλό η Άμπι, έχει επινοήσει ένα σύστημα πόντων για να αποφασίσουν εάν αυτή και ο Τράβις θα παραμείνουν παντρεμένοι ή θα ακυρώσουν τον γάμο. Το θετικό είναι ότι κάνουν ο ένας τον άλλον να γελάει και δεν μπορούν να μείνουν χώρια. Αλλά συνεχίζουν να διαπραγματεύονται το πώς είναι σαν ζευγάρι και αγωνίζονται να δώσουν ο ένας στον άλλο τον χώρο και την υποστήριξη που χρειάζεται για να αναπτυχθεί.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Roger Kumble (Beautiful Disaster, Cruel Intentions) και με πρωταγωνιστές τους Dylan Sprouse και Virginia Gardner, η Γαμήλια Καταστροφή είναι μια σέξι σύγχρονη ρομαντική κομεντί με εξωφρενικές ανατροπές και αναμφισβήτητη ψυχή. Οι θαυμαστές θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το ζεύγος "Trabby" καθώς ξεκινούν για περισσότερες τρελές περιπέτειες και ανακαλύπτουν αν αξίζει να παλέψουν για την αγάπη τους.
Παραγωγή

Στο Beautiful Disaster, οι θεατές παρακολούθησαν την πρωτοετή Άμπι και τον κακό μαθητή Τράβις "Mad Dog" να ερωτεύονται μετά από ένα στοίχημα που τους ανάγκασε να συγκατοικήσουν για ένα μήνα. Ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Roger Kumble λέει ότι ενώ δεν είχε προγραμματιστεί αρχικά ένα σίκουελ, μια διασκεδαστική σειρά τίτλων τέλους, έγινε η αφορμή για μια ακόμη περιπέτεια.

«Πιστεύουμε στο Για Πάντα Μαζί και κατά τη διάρκεια των τίτλων τέλους, βλέπουμε μερικές φωτογραφίες για να πάρουμε μια γεύση από το τι μπορεί να είχε συμβεί εκείνο το βράδυ», λέει ο ίδιος. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο τέλος της Γλυκιάς Καταστροφής δείχνουν την Άμπι και τον Τράβις να παντρεύονται, ενώ οι φίλοι τους κάνουν πάρτι μαζί τους.

MV5BYjYxZjg4NDktNGM0My00ZDhhLWExNDQtMzgzMWE1ODE1NzJlXkEyXkFqcGdeQXVyMTQ4MDUxMTk1._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SPENTZOS FILM

https://spentzosfilm.gr

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 94’

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Roger Kumble

ΣΕΝΑΡΙΟ: Roger Kumble, βασισμένο στο βιβλίο της Jamie McGuire, A BEAUTIFUL WEDDING

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Dylan Sprouse, Virginia Gardner, Steven Bauer, Libe Barer, Rob

Estes, Neil Bishop, Kyle Richards, Alex Aiono
#BeautifulWedding