Το «Dune: Part Two» ενθουσίασε το κοινό σχεδόν τόσο όσο το look της Zendaya που ήρθε από το 1995

Τζένη Ντεμιράι
Το «Dune: Part Two» ενθουσίασε το κοινό σχεδόν τόσο όσο το look της Zendaya που ήρθε από το 1995
Invision

Ο συντάκτης του Uproxx, Mike Ryan, έγραψε ότι ήταν μπερδεμένος στην πρώτη ταινία Dune, αλλά το Part Two είναι πραγματικά «πρωτοφανές» και τοποθετείται ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχει δει ποτέ.

Κυκλοφόρησε η ταινία «Dune: Part Two» και όσοι είδαν το sequel στην παγκόσμια του πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο έμειναν εντυπωσιασμένοι από τα οπτικά εφέ και άλλα στοιχεία που δημιούργησαν ένα πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ο συντάκτης του The Playlist, Gregory Ellwood, έγραψε ότι το «‘Dune: Part Two είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ο Austin Butler ερμηνεύει εξαιρετικά. Πολύ συγκινητικό τέλος. Λίγο μεγάλη; Ναι. Ξέχασα ότι το είδα την επόμενη ημέρα; Ναι. Παραμένει όμως σημαντική».

Η συντάκτρια του Inverse, Hoai-Tran Bui, αποκάλεσε θρίαμβο τη συγκεκριμένη ταινία. Ενώ πρόσθεσε πως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από την πρώτη ταινία και πολύ πιο προσωπική.

Ο Steven Weintraub, από το Collider, έγραψε από την πλευρά του: «Υπέροχη ταινία. Όλο το cast εξαιρετικό. Το μόνο μου παράπονο είναι το γεγονός ότι εύχομαι να ήταν μεγαλύτερη. Δεν αστειεύομαι. Η ταινία έχει διάρκεια δύο ώρες και 40 λεπτά και θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσα να δω ακόμα μία ώρα».

Ο συντάκτης του Uproxx, Mike Ryan, έγραψε ότι ήταν μπερδεμένος στην πρώτη ταινία, αλλά το δεύτερο μέρος είναι πραγματικά «πρωτοφανές» και τοποθετείται «ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχω δει ποτέ».

Ποια είναι η υπόθεση του «Dune: Part Two»

Στο επίκεντρο του «Dune: Part Two» τίθεται ο Paul Atreides (Chalamet), ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με τους Fremen για να σώσει τον γαλαξία από την αυτοκρατορία Harkonnen, η οποία ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα του Paul. Ο Chalamet συναντά τους Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling και Javier Bardem που επιστρέφουν στο franchise. Νέες προσθίκες στο cast του «Dune» είναι οι Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken και Léa Seydoux.

Η πρώτη ταινία «Dune» σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο box office, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 400 εκατομμύρια δολάρια, σε παγκόσμιο επίπεδο. Υποστηρίζεται ότι το Part Two θα καταφέρει να γίνει μία ακόμα μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Denis Villeneuve έχει επίσης διαφημίσει το δεύτερο μέρος ως καλύτερη ταινία, κάτι που δεν είναι μικρό κατόρθωμα αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη ταινία απέσπασε την αναγνώριση των κριτικών και 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας. Τελικά, κέρδισε έξι από αυτά (πρωτότυπη μουσική, ήχος, μοντάζ, κινηματογράφηση, σχεδιασμός παραγωγής και οπτικά εφέ).

Η Zendaya έχει αποθεώσει το combo crop top και maxi φούστα στο κόκκινο χαλί -Κανένα φόρεμα!

Η Zendaya έκλεψε τις εντυπώσεις με μία ιστορική για τον οίκο Mugler εμφάνιση

Πάντως, η Zendaya κατάφερε να γίνει το επίκεντρο της συζήτησης στην πρεμιέρα της ταινίας. Το κοστούμι της, που φώναζε από μακριά «Mugler», φάνηκε να τράβηξε όλα τα βλέμματα και μονοπώλησε τις δημοσιογραφικές -και όχι μόνο- συζητήσεις. Η τολμηρή της εμφάνιση στο Red Carpet στην πραγματικότητα μας μεταφέρει στο 1995, αφού η ηθοποιός φόρεσε το αυθεντικό κοστούμι Mugler, της Fall Winter συλλογής του 1995-96.

Πρόκειται για μία ολόσωμη μεταλλική φόρμα, η οποία προσαρμόστηκε στο σώμα της, κάνοντάς τη να μοιάζει με ρομπότ.

Ο οίκος ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό του το look της Zendaya, γράφοντας μεταξύ άλλων στην περιγραφή πώς «Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ρομπότ φοριέται σε κόκκινο χαλί», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η ηθοποιός έγινε η πρωταγωνίστρια μίας ιστορικής στιγμής για τον οίκο.

https://www.instagram.com/p/C3YY4fAtMNr/

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Φεβρουαρίου.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP