9 Μουσικοί, πρώην αθλητές

9 Μουσικοί, πρώην αθλητές

Τραγουδιστές που το έριξαν στη μουσική μετά απο μια αποτυχημένη καριέρα στα σπορ.

markowen_548_x_966



Mark Owen
Ο λιγότερο ταλαντούχος των Take That ήταν ο πιο ταλαντούχος της παρέας όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές ικανότητες λόγω της μακρόχρονης του ενασχόλησης με τη στρογγυλή θεά και της θητείας του επίσης στα τσικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

lars_841_x_1188


Lars Ulrich
Ο μικρός Lars είχε γραφτεί στις καλύτερες ακαδημίες τένις της χώρας, αλλά ένα εισιτήριο για μια συναυλία των Deep Purple το 1973 στην Κοπεγχάγη στάθηκε, σύμφωνα με δήλωση του, αφορμή να ρίξει όλο του το εφηβικό ενδιαφέρον στις μπαγκέτες των ντραμς.

rodstewrat_832_x_1150


Rod Stewart
Η ποδοσφαιρική ομάδα της Brentford FC στις αρχές της δεκαετίας του ’60 διάθετε στις τάξεις της έναν ψηλόλιγνο σκωτσέζο ονόματι Rod Stewart, ο οποίος ήταν τόσο αδύνατος που δεν έκανε για μπαλαδόρος, οπότε σύντομα παράτησε τη μπάλα κι έπιασε το μικρόφωνο.

julio_780_x_1170


Julio Iglesias
Ένας απ’ τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς τερματοφύλακες της Ρεαλ Μαδρίτης, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο όταν έπαθε ένα αυτοκινητικό ατύχημα δεν τον άφηνε σχεδόν παράλυτο απ’ το ένα του πόδι, όταν ήταν 18 ετών.

luciano_587_x_816



Luciano Pavarotti
Ένας προφανώς αδύνατος Luciano Pavarotti έκανε, μισόν και βάλε αιώνα πριν, καριέρα σε μια μικρή ποδοσφαιρική ομάδα της Ιταλίας, την Lepanto FC. O Luciano πήγε για δόκιμη στη Ρόμα και την Λάτσιο, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, παρά μόνο ένας καθηγητής μουσικής.

sammyhagar_1089_x_908


Sammy Hagar
Ο πρώην τραγουδιστής των Van Halen είχε αρχίσει να κάνει προπονήσεις ως επαγγελματίας μποξέρ όμως γοητεύτηκε απ’ το hard rock των ’70s και τελικά αποφάσισε πως μια καριέρα πάνω σε μια σκηνή του ταιριάζει περισσότερο.

seanpaul_675_x_1257


Sean Paul
Ο τζαμαϊκανός μουσικός ξεκίνησε να γυμνάζεται από πολύ μικρή ηλικία και στα 13 του χρόνια έφτασε να εκπροσωπεί την χώρα του στους διεθνείς αγώνες νέων κολύμβησης και water polo –ήταν, μάλιστα, ένας απ’ τους καλύτερους παίχτες υποβρύχιου πόλο της εποχής του.

badlydrawn_1013_x_675

Badly Drawn Boy
Ο άγγλος Damon Gough, ο μουσικός με το κλασικό σκουφί εκπαιδεύτηκε για λίγο καιρό στα τσικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά, όπως δηλώνει σήμερα ο ίδιος «δεν μπορούσα αυτήν την στρατιωτική πειθαρχία των ποδοσφαιρικών ομάδων».

nickwire_803_x_1147



Nicky Wire
Ο μπασίστας των Manic Street Preachers ήταν τόσο καλός ποδοσφαιριστής που στα 15 του χρόνια ήταν αρχηγός της εθνικής ομάδας Νέων της πατρίδας του της Ουαλίας. Ένας σοβαρός τραυματισμός όμως στο γόνατο τον ανάγκασε να κόψει πρόωρα την μπάλα.