Vodafone CU Banner Concerts by Mad: Ο νέος online μουσικός διαγωνισμός

Vodafone CU Banner Concerts by Mad: Ο νέος online μουσικός διαγωνισμός

Η Vodafone CU και το Mad Tv διοργανώνουν έναν ξεχωριστό μουσικό διαγωνισμό για να στηρίξουν τα νέα συγκροτήματα.

To Vodafone CU και το Mad διοργανώνουν τον πιο πρωτοποριακό online μουσικό διαγωνισμό, VODAFONE CU BANNER CONCERTS BY MAD, για νέα συγκροτήματα, στηρίζοντας έτσι δυναμικά τους νέους καλλιτέχνες σε μια εποχή που οι ίδιοι προσπαθούν με δικά τους μέσα να αναδειχθούν.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και μόνο μέσα από το vodafonecu.gr, τα νέα συγκροτήματα έχουν μια μοναδική ευκαιρία -οικονομική και πρακτική- να προβάλλουν τη δουλειά τους και ταλέντο τους!

Ο ταλαντούχος Mark Angelo δημιουργώντας το κομμάτι "Kill tha Bass" που ακούγεται στο τηλεοπτικό τρέιλερ του διαγωνισμού και τα αγαπημένα ανερχόμενα συγκροτήματα ΜΕΛΙSSES, OtherView, Vegas και Enola Str8 έχουν ήδη ξεκινήσει το δικό τους online banner concert tour για να εμπνεύσουν τα νέα συγκροτήματα να αναδείξουν το δικό τους ταλέντο μέσα από τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο online μουσικό διαγωνισμό από το Vodafone CU και το Mad.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το vodafonecu.gr, να δηλώσουν συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό και να στείλουν ένα δικό τους original track, έως τις 3/5/2011. Οι 6 φιναλίστ με το καλύτερο demo θα πραγματοποιήσουν το δικό τους "online banner concert" και ο νικητής που θα αναδειχθεί από ψηφοφορία του κοινού και επιτροπής, θα ζήσει την απόλυτη εμπειρία των "banner concerts" ξεκινώντας το δικό του promo tour online, αλλά και την κυκλοφορία και παραγωγή ενός CD single και video clip από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στα MAD Video Music Awards 2011 by Vodafone CU!
VODAFONE CU BANNER CONCERTS BY MAD! Εxpress the real u και...CU in a box!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.vodafonecu.gr