Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη

Βιβή Αγγελάκη
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη

Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις τους στην Αθήνα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μια από τις κορυφαίες μας ερμηνεύτριες κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου , από τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι και συναντώνται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στην σκηνή του Stage Live.

Ξεκινώντας η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου από φαινομενικά αντίθετες αφετηρίες και έχοντας παράλληλες πορείες που δεν συναντήθηκαν παρά λίγες – αλλά αξιομνημόνευτες – φορές, στήνουν για πρώτη φορά μαζί ένα κοινό μουσικό πρόγραμμα .

Συνεπείς στις προσδοκίες που δημιούργησε η αναγγελία της συνεργασίας τους, μοιράζονται συνεχώς την σκηνή, συμπλέκουν ομοιότητες κι αντιθέσεις, τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στην σύγχρονη ελληνική μουσική , τραγούδια σπουδαίων στιχουργών, ποιητών και συνθετών με τα ξεχωριστά τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, γεμάτα ηλεκτρισμό κι ευαισθησία, όμορφα ντουέτα αλλά και στιγμές που μετατρέπουν την ατμόσφαιρα σε πάρτυ . Κλείνουν το μάτι σε δύση κι ανατολή, εξομολογούνται μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Διαβάστε περισσότερα στο: culturenow.gr