10 μουσικοί και μπάντες που πετάνε τα ρούχα τους

10 μουσικοί και μπάντες που πετάνε τα ρούχα τους

Μερικοί μουσικοί και συγκροτήματα που παίζουν καλύτερα γυμνοί παρά ντυμένοι.

courtneylove_898_x_1089




Courtney Love
Εμφανίζεται στη σκηνή με το κομπινεζόν της, αλλά το κυριότερο είναι πως τα πετάει όλα και κάνει stagediving στο κοινό, όπως σε μια συναυλία των Hole το 1993 στο Λονδίνο, όπου μέσα στο κλαμπ Underworld βρέθηκε ολόγυμνη κάτω από πολλά ανδρικά και γυναικεία χέρια.

no_doubt_990_x_657


Αdrian Young (No Doubt)
Η ίδια η Gwen Stefani έχει παραδεχτεί δημοσίως πως ο ντράμερ της μπάντας της είχε το κακό συνήθειο να αποκαλύπτει τον ανδρισμό του σε άσχετο κόσμο, όπως σε μια συναυλία τους στην Νέα Ορλεάνη, οπότε ο Young σηκώθηκε απ’ τα ντραμς, περπάτησε μέχρι τη μέση της σκηνής και έδειξε σε όλους το περιεχόμενο του παντελονιού του.

kiedis_613_x_920


Red Hot Chili Peppers
Συχνά (ιδίως σε συναυλίες τους εκτός Αμερικής κι όχι φυσικά σε μεγάλα στάδια όπως το Ουέμπλει, ας πούμε...) ο Kiedis νιώθει τη φοβερή ανάγκη να δείξει σε όλες τις γυναίκες του κοινού του τι χάνουν που δεν έχουν κάνει ακόμη σεξ μαζί του.

doors_709_x_482



Jim Morrison
Σε μια συναυλία των Doors τον Δεκέμβριο του 1969 στο Μαϊάμι ο Τζιμάκος έβγαλε ή όχι το μόριο του και το κουνούσε στο εμβρόντητο κοινό του; Ή μήπως ήταν απλώς το δάκτυλο του χεριού του, αυτό που ο κόσμος νόμιζε πως ήταν πέος;

nirvana_781_x_1203_2


Kurt Cobain
Η μεγαλειώδης εμφάνιση των Nirvana στο φεστιβάλ Rock In Rio του 1992 επισκιάστηκε από την συμπεριφορά ενός Kurt σε κατάσταση οξείας μέθης, με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος να τα πετάει όλα επί σκηνής, δείχνοντας στον κόσμο τι τυχερό κορίτσι που ήταν η γυναίκα του, η Courtney Love -η οποία, εκείνη τη στιγμή ίσως να γδυνόταν σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου.

blink182_1039_x_693


Blink 182

green_day_872_x_1155

«All The Small Things» και «What’s My Age Again?» είναι δυο απολύτως ταιριαστοί τίτλοι τραγουδιών για μια μπάντα που έχει μια εμμονή απέναντι σε προεφηβικές δραστηριότητες, όπως το γδύσιμο και η αποκάλυψη κάποιων συγκεκριμένων σημείων του σώματος τους.



Green Day
142 δολάρια ήταν το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον τραγουδιστή και κιθαρίστα του συγκροτήματος, Billie Joe Armstrong, επειδή σε μια συναυλία τους στο Μιλγουόκι το 1995, ανάγκασε το κοινό του να δει κατάφατσα το πέος του.

l7_539_x_777


Donita Sparks
Η frontwoman των L7 αποκάλυψε το περιεχόμενο της κιλότας της (υπήρχαν g-string to 1992;) ζωντανά, κατά τη διάρκεια της live εκτέλεσης του καλύτερου τραγουδιού τους «Pretend We’re Dead» στην εκπομπή «The Word» ενός βρετανικού καναλιού.

qotsa_990_x_580


Nick Oliveri
Ο πρώην μπασίστας των Queens Of the Stone Age και νυν των Mondo Generator, συνήθιζε, μέχρι πριν λίγα χρόνια, να παίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις ολόγυμνος, με το τεράστιο μπάσο του να κρέμεται μπροστά απ’ το πέος του, κρύβοντας το απ’ το κοινό.