Η καλύτερη χρονιά στη ζωή της Katy Perry

Η καλύτερη χρονιά στη ζωή της Katy Perry

Έναν χρόνο απόλυτης προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας γιορτάζει αυτές τις ημέρες η αμερικανίδα μουσικός.

H Katy Perry γιορτάζει αυτές τις ημέρες καθώς κλείνει 365 απόλυτης οικογενειακής, προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας. Δεν είναι μόνο ο γάμος της με τον Russell Brand, αλλά και το γεγονός ότι συμπλήρωσε 52 συνολικά εβδομάδες στο top 10 του Billboard Hot 100 Singles Chart, η πρώτη καλλιτέχνης στην 50χρονη ιστορία του chart που επιτυγχάνει αυτό το ρεκόρ.

Η 26χρονη μουσικός ξεκίνησε την μακρά πορεία της στο chart στις 29 Μαΐου 2010 με το “California Gurls” που έμεινε στην κορυφή για έξι εβδομάδες και κρατήθηκε στο top 10 μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν είχε ήδη κυκλοφορήσει το “Teenage Dream”, που έμεινε στην κορυφή μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου και κρατήθηκε στο top 10 όλο τον Οκτώβριο.

Ακολούθησε το “Firework” που διατηρήθηκε στους καταλόγους μουσικών επιτυχιών μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2011, ενώ τη χρονιά ολοκληρώνει με επιτυχία το τέταρτο single της, “E.T”. Πριν από την Katy, το ρεκόρ παραμονής στo Hot 100 κατείχαν οι Σουηδοί Ace Of Base με 48 εβδομάδες, για τα singles “All That She Wants”, “Don`t Turn Around”, “The Sign”, τα οποία κυκλοφόρησαν μεταξύ Οκτωβρίου 1993-Σεπτεμβρίου 1994.