Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Lady GaGa, "Hair", λίγο πριν την κυκλοφορία του album της

Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Lady GaGa, "Hair", λίγο πριν την κυκλοφορία του album της

Μπορεί μόνο μερικές μέρες να απομένουν για την κυκλοφορία του δεύτερου πολυαναμένομενου album της Lady GaGa, άλλα άλλο ένα single μόλις κυκλοφόρησε.

Το νέο single της Lady GaGa ακούει στο όνομα «Hair» και τολμούμε να πούμε πως είναι το πιο mainstream pop, φιλικό προς το αμερικανικό κοινό τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα από το δεύτερο album της, «Born this way».

Οι στίχοι του τραγουδιού φαντάζουν πιο παιδιάστικοι και από τα ποιήματα που λέγαμε στο νηπιαγωγείο δεδομένου ότι στο ρεφρέν επαναλαμβάνεται η φράση «living free as my hair» που σημαίνει «ζώντας τόσο ελεύθερη όσο το μαλλί μου».

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν έχει συνάψει κάποια συμφωνία με εταιρία βαφής μαλλιών ή κάποιου σκευάσματος που απελευθερώνει τη ζούγκλα στα μαλλιά μας, αλλά η αλήθεια είναι πως η στιχουργική δεινότητα της Lady GaGa ήταν πάντα αμφισβητήσιμη, εκτός και αν έχεις πιει πολλά gin tonic και νιώθεις το φιλοσοφικό νόημα, την αλληγορία που κρύβεται πίσω από τις λέξεις.

Καμία σημασία πάντως δεν έχουν όλα αυτά, γιατί το τραγούδι της ροζομαλλούσας pop star είναι άλλη μία δεδομένη επιτυχία που θα γίνει το soundtrack πολλών εφήβων που θα τολμήσουν το γκρι του πάγου στο μαλλί με άμεσο κίνδυνο να προκαλέσουν συγκοπή στους γονείς τους. "Viva la revolution¨ της κώμης!