Ένα super-group δια χειρός... Mick Jagger

Ένα super-group δια χειρός... Mick Jagger

Ο 68χρονος τραγουδιστής συνεργάζεται με τη Joss Stone, τον Dave Stewart και τον Damian Marley.

«Super Heavy» θα ονομάζεται το super group που σχημάτισε ο τραγουδιστής των Rolling Stones με τη Joss Stone, τον Dave Stewart των Eurythmics και τον Damian Marley, της γνωστής... οικογενείας. «Είμαστε τέσσερις τραγουδιστές και κανείς από εμάς δεν έχει ξαναδούλεψει με ανάλογη ομάδα αλλά το σίγουρο είναι ότι όλα πάνε καλά.

Υπάρχουν μερικά τραγούδια σε reggae στυλ, κάποιες rock στιγμές, soul μπαλάντες και θεωρώ ότι ένας πιστός οπαδός των Stones μπορεί να επικοινωνήσει με μεγάλο μέρος του υλικού που φτιάχνουμε», τόνισε ο Jagger, προσθέτοντας ότι οι πρόβες λαμβάνουν χώρα αυτή την εποχή στο Los Angeles και ενδέχεται να οδηγήσουν μέχρι και στην ηχογράφηση ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ.

Κι όλα αυτά την ωρα που οι Stones ετοιμάζονται για τους εορτασμούς μισού αιώνα δημιουργικής καριέρας, αφού στις 12 Ιουλίου 2012 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη συναυλία που έδωσαν. Σύμφωνα με δηλώσεις του Keith Richards, είναι πολύ πιθανό να συμβεί μια επετειακή συναυλία στο Λονδίνο, για το εορτασμό αυτής της τόσο σπάνιας επετείου.