Ποιος είναι ο βασιλιάς του gay rock & roll;

Ποιος είναι ο βασιλιάς του gay rock & roll;

Μα φυσικά ο frontman των Hunx and his Punx, Seth Bogart.

Το stage name του Seth Bogart είναι Hunx and his Punx. Και αν αυτό δεν σας λέει τίποτα, το καταλαβαίνουμε απολύτως. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να μάθετε για ένα συγκρότημα που μπορεί να γίνει η νέα σας μουσική εμμονή.

Ο ρόκερ από το Oakland της Καλιφόρνια που αγαπά τα γυναικεία group 60, τον Phil Spector, τη στυλάτη punk, τις garage μπάντες ήταν παλαιότερα σε μία electro μπάντα, τους Gravy Train, αλλά δημιούργησε τους Hunx and his Punx για να δείξει σε όλο τον κόσμο την αγάπη του για το rock & roll.

Ανοιχτά ομοφυλόφιλος και προκλητικός ο Seth έχει κυκλοφορήσει δύο album γεμάτα μικρά μουσικά διαμαντάκια και έχει καταφέρει να έχει ένα ακραία φανατικά κοινό που στηρίζει τις αισθητικές του ανησυχίες ως καλλιτέχνης, ακόμα και αν η μάζα μπορεί να διαφωνεί με αυτές.

Γεμάτος χιούμορ και αυτοσαρκάζοντας τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, o frontman των Hunx and his Punx καταφέρνει να πρωτοστατήσει στο κίνημα του gay rock & roll και να γίνει ένα μουσικός που, αν μη τι άλλο, δεν περνά απαρατήρητος.

Δεν ξέρω αν αυτού του είδους το rock & roll είναι ένας τρόπος να πλησιάσετε τους άντρες σας περισσότερο, το σίγουρο είναι ότι είναι ακραία απολαυστικός.