12 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τον Robbie Williams

12 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τον Robbie Williams

Με αφορμή την πρόσφατη επανένωση του Robbie με το συγκρότημα που τον ανέδειξε, τους Take That, αποκαλύπτουμε άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας ενός μουσικού που ακριβώς μια δεκαετία θεωρήθηκε ως «το σημαντικότερο καλλιτεχνικό εξαγώγιμο προϊόν της Αγγλίας».

robbie1_624_x_420



Πριν περάσει απο την οντισιόν που του εξασφάλισε θέση στους Take That, είχε εργαστεί ως ανθοπώλης και πωλητής τζαμιών, αλλά λίγο μετά τα είκοσι του χρόνια είχε ήδη κατακτήσει τον μουσικό κόσμο με το νεό του συγκρότημα.

Η δημοσιότητα που απέκτησε, τον έριξε στην κοκαΐνη και τα χάπια και μαζί σε μια μανιοκατάθλιψη που κράτησε αρκετά χρόνια και τον οδήγησε, σε συνδυασμό με τον εθισμό του στο αλκοόλ, σε ένα αυστηρό πρόγραμμα απεξάρτησης σε μια κλινική στο Σόλσμπερι της Αγγλίας.

robbie2_536_x_781



Μετά από ένα χρόνο, έχοντας περάσει από χίλια μύρια κύματα κι έχοντας κάνει το δρομολόγιο Κόλαση-Παράδεισος σε χρόνο dt, κλείνει το κεφάλαιο Take That και παραδέχεται με κυνισμό ότι «ξέρω ότι έχω πουλήσει την ψυχή μου στο Διάβολο. Τώρα όμως πρόκειται να την ξανακερδίσω».

Τα Χριστούγεννα του ’97, στα 23 του χρόνια, κυκλοφόρησε το τραγούδι "Angels", το οποίο ο ίδιος έχει επιλέξει ως μελλοντική μουσική υπόκρουση στη κηδεία του.

robbie3_542_x_837



Το ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Brian Hill με τον τίτλο "Nobody Someday", τον παρουσιάζει να πάσχει από το σύνδρομο του «Stage Fright», του «Φόβου της Σκηνής», όπου σε πιάνει τρέμουλο κάθε φορά που ανεβαίνεις σε ένα σανίδι, ενώπιον χιλιάδων κόσμου.

Μια σειρά από εξαιρετικά ποπ άλμπουμ αύξησαν υπέρμετρα την αλαζονεία του και τον ώθησαν στην προ ετών θρυλική του δήλωση ότι «σηκώνω μόνος μου όλο το βάρος της αγγλικής οικονομίας».

robbie4_603_x_1057



Την εποχή εκείνη (2000-2002) συζητάει με τους εναπομείναντες Queen το ενδεχόμενο να αναλάβει χρέη τραγουδιστή στο συγκρότημα, αντικαθιστώντας τον εκλιπόντα Freddie Mercury, μια σκέψη που τελικά δεν ευοδώνεται.

Φήμες τον θέλουν να κάνει κάθε τόσο ταξίδια στο Λονδίνο για να δει τον παράνομο δεσμό του, Geri Halliwell, πρώην Spice Girl, ενώ αντίθετες φήμες μιλάνε για ομοφυλοφιλικές σχέσεις με έναν χορευτή από την ομάδα του, ψίθυροι που όχι μόνο δεν τον τρομάζουν αλλά τις βρίσκει διασκεδαστικές, ισχυριζόμενος ότι «κάθε στρέιτ άνθρωπος κρύβει μέσα του έναν γκέι».

robbie5_530_x_796



Το 2004 τραυματίζεται σε ένα καυγά κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Κυανή Ακτή, ενώ, προκειμένου να μη δώσει νέες πόζες του στους φωτογράφους που είναι στημένοι έξω από το σπίτι του, φοράει επί δυο μήνες τα ίδια ρούχα.

Για να χτυπήσει ένα τατουάζ με τους στίχους του «All You Need Is Love» των Beatles στην πλάτη του φέρνει με ναυλωμένο αεροπλάνο τους αγαπημένους του καλλιτέχνες τατουάζ από τη Νέα Ζηλανδία.

robbie6_554_x_704



Πήρε δίπλωμα ιερέα μέσω internet για να μπορεί να παντρέψει ένα κολλητό του φίλο και λίγες ώρες μετά μετέβη στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό lear jet για να γραφτεί στη διάσημη δραματική σχολή του Lee Strasberg.

Σε μια προ ετών συνέντευξη του στον Chris Evans στο Radio 2 του ΒΒC παραδέχτηκε ότι φοβάται ότι του χρόνου ένας μετεωρίτης θα πέσει στη Γη, καταλήγοντας «μέχρι το 2012 πρέπει να έχουμε το νου μας».

robbie_7_613_x_517