Ποια σταρ του Hollywood άλλαξε καριέρα;

Ποια σταρ του Hollywood άλλαξε καριέρα;

Μα φυσικά η ταλαντούχα Drew Barrymore που πλέον είναι και σκηνοθέτης.

H Drew Barrymore συστήθηκε σε όλους μας πριν πολλά χρόνια ως το μικρό κοριτσάκι που μάγεψε με την ερμηνεία του στο Ε.Τ. Με τα χρόνια οι καταχρήσεις και οι κινηματογραφικές επιτυχίες διαδέχθηκαν οι μεν τις δε και τελικά η Drew πλέον βρίσκεται στην πιο ώριμη και δημιουργική φάση της.

Εκτός του γεγονότος ότι είναι πρόσωπο των καλλυντικών Cover Girl, η Drew είναι πλέον και διάσημη fan της indie μουσικής που τρέχει στα μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες σε χαμαιτυπεία του Los Angeles.

Καπού εκεί λοιπόν γνώρισε και τη Bethany Cosentino, τη μουσικό πίσω από το project των Best Coast και εμφανώς μεθυσμένη από τα υπέροχα τραγούδια της μπάντας της πρότεινε να γυρίσει ένα video clip για το αγαπημένο της τραγούδι, το Our Deal. Η Drew και η Bethany γίνανε κολλητές και τελικά το video γυρίστηκε και είναι μια μικρή υπερπαραγωγή με την Chloe Moretz και τον Tyler Poesy στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να ενσαρκώνουν μία νέα version του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της κυρίας Barrymore. Δείτε το εκπληκτικό super video για το τραγούδι Our Deal και θα καταλάβετε.