Το «Έστω μια νύχτα ακόμα»  θα μιλήσει στην ψυχή σου!

Το «Έστω μια νύχτα ακόμα»  θα μιλήσει στην ψυχή σου!
Maro Chrisanthopoulou (marochr)

Είναι κατάθεση ψυχής. Στιχουργικά και μουσικά. Ο Χάρης Μακρής πήρε τα λόγια του Νίκου Συρίγου και τα έντυσε με νότες, φτιάχνοντας ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουμε ακούσει…

Τραγούδια βγαίνουν πολλά. Κι όλα είναι ξεχωριστά. Αυτό όμως που έφτιαξαν ο «δικός» μας Νίκος Συρίγος, με τον Χάρη Μακρή, είναι από αυτά που μιλάνε στην ψυχή. Θα μιλήσει στην ψυχή σου! Το «Έστω μια νύχτα ακόμα» που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν από τη MINOS EMI δεν είναι ένα ακόμη τραγούδι. Είναι κατάθεση ψυχής. Στιχουργικά και μουσικά. Ο Χάρης Μακρής πήρε τα λόγια του Νίκου Συρίγου και τα έντυσε με νότες, φτιάχνοντας ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουμε ακούσει… Ένα τραγούδι που μοιράστηκε με την σπουδαία, Γλυκερία! Κι αυτό από μόνο του λέει πολλά!

Πριν κάνετε κλικ για να το ακούσετε, δείτε τι αναφέρει η MINOS EMI στο επίσημο δελτίο Τύπου:

Ο Χάρης Μακρής, τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «ΑΛΜΠΟΥΜ», επιστρέφει με νέα κυκλοφορία και νέα συνεργασία.

Στο νέο του τραγούδι με τίτλο «Έστω μια νύχτα ακόμα», που κυκλοφορεί από την Minos EMI, συναντά δημιουργικά τον Νίκο Συρίγο. Μια προσωπικότητα που έχουμε συνδέσει άρρηκτα με τη δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο, ο οποίος υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού.

Το τραγούδι «Έστω μια νύχτα ακόμα» αποτελεί την πρώτη φορά που ο Χάρης Μακρής και ο Νίκος Συρίγος «συναντιούνται» δισκογραφικά, βάζοντας, με αυτόν τον τρόπο, τις βάσεις για μια συνεργασία που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Σε αυτή τη νέα κυκλοφορία, στο ρεφραίν του τραγουδιού, η σπουδαία και ξεχωριστή Γλυκερία προσφέρει απλόχερα την αίγλη και τη λάμψη της φωνής της, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την τριετή, έως τώρα, παρουσία του Χάρη Μακρή στο πλευρό της μοναδικής αυτής Ελληνίδας ερμηνεύτριας.

Η ενορχήστρωση φέρει την υπογραφή του Νίκου Μέρμηγκα με τον οποίο ο Χάρης Μακρής συνεργάστηκε και στον πρώτο δίσκο ενώ οι μίξεις και το mastering ανήκουν στον Ηλία Λάκκα.

Παίζουν οι μουσικοί:

Μπουζούκι, Μπαγλαμάς: Νίκος Μέρμηγκας

Ακορντεόν: Ντίνος Χατζηϊορδάνου

Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης

Ακουστική κιθάρα: Δημήτρης Σιάμπος

Ηλεκτρικό Μπάσο: Κώστας Πατσιώτης

Τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης

Β’ φωνή: Γλυκερία

Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης Μάρω Χρυσανθοπούλου

DPG Network