David Vendetta – Ο DJ superstar κάθε εβδομάδα στα decks του Mad Radio 106,2!

David Vendetta – Ο DJ superstar κάθε εβδομάδα στα decks του Mad Radio 106,2!

Θα κολλήσετε με την εκπομπή του.

O Roger Sanchez του έδωσε το βάπτισμα του πυρός δίνοντάς του να κάνει τα remix των singles του. Το μέλλον όμως επιφύλασσε πολλά περισσότερα για τον Γάλλο dj David Vendetta, όπως π.χ. την παγκόσμια αναγνώριση με τα singles του "Love to love you baby" και "Unidos Para La Musica". Aκολουθεί το άλμπουμ του Rendez Vous που πουλάει σε χρόνο ρεκόρ πάνω από 500,000 αντίτυπα!

Ο David Vendetta ταξιδεύει non stop παίζοντας μουσική σε όλα τα μεγάλα clubs και shows ανά τον κόσμο! Από το Παρίσι, την Ίμπιζα, την Βαρκελώνη, την Καζαμπλάνκα, την Ρώμη, το Μιλάνο, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ μέχρι φυσικά την Αθήνα!

Το δεύτερό του άλμπουμ "Vendetta" κυκλοφορεί σε πάνω από 50 χώρες, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να φτιάχνει remix για τους Roger Sanchez, Swedish House Mafia, Felix Da Housecat, Kurd Maverick και πολλούς ακόμα.

Το εβδομαδιαίο του ραδιοφωνικό mix show "Cosa Nostra", που το κοινό έχει τη δυνατότητα πλέον να το ακούει αποκλειστικά στο Mad Radio 106,2, έχει τιμηθεί ήδη στο εξωτερικό με το βραβείο καλύτερης dance μουσικής εκπομπής!

Μείνετε συντονισμένοι κάθε Παρασκευή και Σάββατο τα μεσάνυχτα στο Mad Radio 106,2 και αφεθείτε στα χέρια του θεού των decks, David Vendetta!