H Nikki Glaser για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα!

H Nikki Glaser για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα!

Στο θέατρο Άλσος, στα πλαίσια της νέας περιοδείας της με τίτλο “The Good Girl Tour”.

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του stand-up, ηθοποιός, παρουσιάστρια και παραγωγός επιτυχημένων reality shows, podcaster, η πραγματικά πολυπράγμων περσόνα θα βρεθεί στην Αθήνα την Κυριακή 28 Μαϊου, στο θέατρο Άλσος, στα πλαίσια της νέας περιοδείας της με τίτλο “The Good Girl Tour”.

Αθυρόστομη ακόμη και για κωμικός, αναπολογητικά τολμηρή και ανοιχτή στο να συζητήσει και να γελάσει με δύσκολα ή ταμπού θέματα (ιδίως γύρω από το σεξ, σχέσεις, κλπ) και κυρίως με τις δικές της ανασφάλειές, η Nikki Glaser έχει διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία που την έχει φέρει ανάμεσα στις καλύτερες αλλά και πιο διάσημες γυναίκες του stand-up.

Τα videos της έχουν εκατομμύρια streams, τα comedy specials της (“Perfect”, “Good Clean Filth”, “Bangin΄”) βρίσκονται στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς που κυκλοφόρησαν. Την καλούν στα πιο σημαντικά roasts (π.χ. στα roasts των Alec Baldwin, Bruce Willis και Rob Lowe όπου ξεχώρισε). Έχει επανειλημμένα βρεθεί στα shows του Joe Rogan, του Howard Stern, του Marc Maron και όλα τα σημαντικά late-night tv shows της Αμερικανικής τηλεόρασης. Ως ηθοποιός έχει είχε αξιομνημόνευτη παρουσια σε ταινίες όπως “Trainwreck” του Judd Apatow και στο “Inside Amy Schumer”.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

VIP – 55€
ΖΩΝΗ Α – 50€
ΖΩΝΗ Β – 45€
ΖΩΝΗ Γ – 38€
ΖΩΝΗ Δ – 30€

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπόλοιπο δικτυο της Viva.

Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr