Cardi B: Τι πραγματικά συνέβη στο viral video & πού έστρεψαν την προσοχή τους οι fans

Cardi B: Τι πραγματικά συνέβη στο viral video & πού έστρεψαν την προσοχή τους οι fans

Η Cardi B αντέδρασε έντονα όταν fan στη συναυλία της τής πέταξε το ποτό του. Το video που έγινε viral, τι λέει ο online κόσμος και γιατί πραγματικά συνέβη αυτό.

Βίντεο που έγινε γρήγορα viral και υπάρχει πλέον σε κάθε γωνιά του διαδσικτύου, δείχνει την Cardi B να πετάει ένα μικρόφωνο σε θεατή της συναυλίας της αφού της πέταξε πρώτα το ποτό του. Το θέμα είναι όμως, ότι ο online κόσμος παρατήρησε και κάτι άλλο, όπως και τον λόγο που ίσως η Cardi B να ήταν λάθος.

Cardi B: Το viral video της στιγμής που κανείς μάλλον δεν έχει δίκιο

Ένας επισκέπτης συναυλίας πέταξε το ποτό του στην ράπερ Cardi B κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Λας Βέγκας και εκείνη ανταπέδωσε πετώντας το μικρόφωνό της, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές.

H Taylor Swift προκάλεσε κυριολεκτικά σεισμό 2,3 ρίχτερ στη συναυλία της στο Seattle

Το βίντεο που δείχνει το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Drai's Beachclub έχει γίνει viral σε όλα τα social media.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το CNN, η Cardi B φαίνεται να ανεβαίνει προς το μπροστινό μέρος της σκηνής για να ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια της επιτυχίας της, το "Bodak Yellow", όταν ένας θαυμαστής της πέταξε πάνω της το ποτό που κρατούσε.

Η 30χρονη performer, ντυμένη με πορτοκαλί στολή, έγινε μούσκεμα από το ποτό και εκνευρισμένη, αντέδρασε στιγμιαία και πέταξε το μικρόφωνο πίσω στον θαυμαστή, όπως δείχνει το βίντεο.

Μετά από αυτήν την "ανταλλαγή", η ομάδα ασφαλείας της επενέβη και απομάκρυνε τον θαυμαστή από τη συναυλία, σύμφωνα με το USA Today.

Nothing Compares 2 Her: Η ταραχώδης ζωή & τα τραγούδια της Sinead O'Connor που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Τι λέει ο online κόσμος για την Cardi B & τι αποκαλύπτει ένα νέο βίντεο

Ευτυχώς ("ευτυχώς" δεδομένου της κατάστασης) fans και απανταχού χρήστες του διαδικτύου, δεν παίρνουν θέση υπέρ της βίας, είτε προς τον επισκέπτη, είτε προς την τραγουδίστρια που αντέδρασε. Ωστόσο, από τα σχόλια διακρίνεται μια άλλη πλευρά των πλευρά των πραγμάτων που εντόπισαν οι fan (ή οι μη-fan), και οι αντιδράσεις αφορούν περισσότερο στο γεγονός πως η Cardi B δεν έκανε ακριβώς live.

Όπως εύστοχα παρατήρησαν, η Cardi B στο live της στο Λας Βέγκας, ακολούθησε ένα νέο trend που θέλει τους τραγουδιστές να μην τραγουδούν ζωντανά τα κομμάτια τους, αλλά αντ' αυτού να παίζει το κομμάτι σε playback και οι ίδιοι να κάνουν lyp-syncing. Αυτό παρατηρήθηκε αφού η Cardi B σταμάτησε να τραγουδάει για να πετάξει το μικρόφωνό της, αλλά το κομμάτι συνέχιζε να παίζει να κανονικά, το ίδιο και η φωνή της.

Επίσης, ένα νέο βίντεο που δείχνει το περιστατικό αλλά και τις στιγμές πριν και μετά, ίσως δίνει μια έξτρα εξήγηση στο γιατί πέταξε το ποτό της η fan. Χωρίς βέβαια να δικαιολογείται η κίνηση, λίγο πριν η τραγουδίστρια ζήτησε από τους fans να τη βρέξουν, όχι στο πρόσωπο βέβαια. Η Cardi B τσαντίστηκε όταν της πέταξαν ποτό στο πρόσωπο γι' αυτό και αντέδρασε αμέσως, λέγοντας αμέσως μετά πως "σας είπα να βρέξετε κάτι άλλο, όχι το πρόσωπό μου".

Το νέο τοξικό trent των live

Η Cardi B είναι μία από τις πολλές τραγουδίστριες τους τελευταίους μήνες που είχαν τέτοιους είδους περιστατικά με θαυμαστές σε συναυλία τους.

Τον Ιούνιο, η τραγουδίστρια Bebe Rexha χτυπήθηκε στο πρόσωπο και τραυματίστηκε από ένα κινητό τηλέφωνο που της πέταξε ένας θαυμαστής της κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην Νέα Υόρκη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είχε τραύματα στο πρόσωπό της, με τον Nicolas Malvagna, 27 ετών, από το Νιου Τζέρσεϊ, να συλλαμβάνεται για την επίθεση.

Παρομοίως, ένα μέλος του κοινού χαστούκισε την τραγουδίστρια της χορευτικής ποπ Ava Max σε συναυλία τον Ιούνιο και γρατζούνισε το εσωτερικό του ματιού της. Αλλού, κάποιος πέταξε πρόσφατα ένα βραχιόλι στην Kelsea Ballerini, μια σακούλα με ανθρώπινες στάχτες στην Pink και ένα σεξουαλικό παιχνίδι στον Lil Nas X.

Επίσης, πριν λίγες εβδομάδες ο Harry Styles τραυματίστηκε πρόσφατα όταν ένα άγνωστο αντικείμενο χτύπησε το μάτι του κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Βιέννη το Σάββατο. Το περιστατικό άφησε τον Styles εμφανώς τραυματισμένο, καθώς έσκυψε, κάλυψε το πρόσωπό του και αποχώρησε απότομα από τη σκηνή.

Το πιο τοξικό trend του εξωτερικού: Ο Harry Styles το επόμενο θύμα των live

Η R&B τραγουδίστρια Monica, πήδηξε από τη σκηνή, αφού είδε κάποιον να φέρεται να επιτίθεται σε μια γυναίκα που ήταν ανάμεσα στο πλήθος. Η κίνησή της επικροτήθηκε από το κοινό όταν το υλικό από το περιστατικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ αργότερα η ίδια δήλωσε στο CNN πως "αισθάνεται ότι οι συναυλίες έχουν γίνει ένας επικίνδυνος χώρος και μέρος".