Μετά τα συνεχόμενα sold out πάρτι του Κωστή Μαραβέγια στο VOX, έρχονται δύο ακόμα έξτρα παραστάσεις

Μετά τα συνεχόμενα sold out πάρτι του Κωστή Μαραβέγια στο VOX, έρχονται δύο ακόμα έξτρα παραστάσεις

Το VOX θα γίνει το όμορφο σαλόνι του για δύο ακόμα παραστάσεις, τα Σάββατα 20 και 27 Ιανουαρίου.

Μετά τα συνεχόμενα sold out πάρτι του Κωστή Μαραβέγια στο VOX, έρχονται δύο ακόμα έξτρα παραστάσεις τα Σάββατα 20 και 27 Ιανουαρίου.

Ο πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και συνθέτης Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις στη σκηνή του VOX και για πρώτη φορά έστησε μια συναυλία-παράσταση, βασισμένη στη δισκογραφία του αλλά και στο τελευταίο του άλμπουμ Portofino που ήδη έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Και για όσους αγαπήσαμε τη μουσική του για τη σειρά Milky Way, μας μετέφερε στο μαγικό του μουσικό γαλαξία καθισμένος για λίγο στο πιάνο.

maraveyas__2_.jpg

Το κύριο πρόταγμα όμως παραμένει:

Χορός μέχρι τελικής πτώσεως

Με κόσμο μπροστά του, σε καθίσματα αλλά και εμάς που θέλουμε να χορέψουμε ασταμάτητα, όρθιοι δίπλα του με μπίρα και τρέλα.

Εκτός της μουσικής και των τραγουδιών, της φανταστικής του μπάντας και των υπέροχων Νίνα Μαζάνη και Ξένια Ντάνια, που τον πλαισιώνουν για πρώτη φορά μαζί, ο Κωστής μας έχει ετοιμάσει μικρές εξομολογήσεις ανάμεσα στη μουσική,

όπως χαρακτηριστικά μας λέει:

«θα πω τα σώψυχα μου όπως, πως είναι να συζείς με φιλόζωο σε γατογειτονιά στο Παγκράτι, πως είναι να είσαι μη καπνιστής χωρίς αλκοόλ και βιγκαν σε παρέα ημιμεθυσμένων σε κλειστό χώρο, ή πως είναι να ακούς αφιέρωμα σε σένα, αλά Στην υγειά μας ρε Παιδιά, σε παραλιακή ταβέρνα στο πουθενά ακριτικής περιοχής».

Ο Κωστής έχει το σπάνιο χάρισμα να μετατρέπει το συναυλιακό χώρο σε σπιτικό κάλεσμα. Με την ζεστασιά και την οικειότητα μιας καλής παρέας που είχες χρόνια να βρεθείς.

Το VOX θα γίνει το όμορφο σαλόνι του για δύο ακόμα παραστάσεις, τα Σάββατα 20 και 27 Ιανουαρίου.

Μουσική, συγκίνηση, χαρά και χορός.

Σας περιμένουμε

Επί σκηνής, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gómez (κρουστά, τύμπανα).

Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς

Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Επικοινωνία και προβολή της παράστασης στα media:
Ελένη Τώρου, Μάνος Μαγιάτης, Ελένη Βλαχοπούλου

Παραγωγή: MK GROUP OF COMPANIES: Ηλίας Μαροσούλης / Άγγελος Κοταρίδης

Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης

Πληροφορίες:

VOX | ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3475900

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.more.com/music/maraveyas-live/

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00