Ο Robbie Williams γίνεται 50 και θυμόμαστε στίχους από τραγούδια που λένε πολλά στην καρδιά μας

Τζένη Ντεμιράι
Ο Robbie Williams γίνεται 50 και θυμόμαστε στίχους από τραγούδια που λένε πολλά στην καρδιά μας
Invision

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ ευγνώμων», έγραψε ο Robbie Williams σε ανάρτηση για τα γενέθλιά του. 

Αλλάζει δεκαετία από σήμερα 13 Φεβρουαρίου ο Robbie Williams, αφού κλείνει τα 50 του χρόνια.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του ’90 ως μέλος των Take That, γρήγορα κατάφερε να γίνει ένας superstar παγκοσμίων διαστάσεων και να πουλήσει πάνω από 75 χιλιάδες άλμπουμ.

Germany A Heart For Children

Μέσα σε αυτά τα 50 χρόνια ζωής, ο Robbie Williams έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας αλλά και να ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές, τις οποίες διηγείται σε ένα κάπως άβολο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, το οποίο μπορείς να βρεις στο Netflix αναζητώντας το όνομά του.

Η εξωστρέφεια του καλλιτέχνη δεν διαπιστώνεται μόνο από την απόφασή του να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ στο οποίο εμφανίζεται για κάποιον -ακόμα ανεξήγητο- λόγο φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Η επιθυμία του να δίνει το παρών στις ζωές όσων αγαπούν την μουσική του γίνεται ορατή και από την ανάρτηση που έκανε ανήμερα των γενεθλίων του. Μέσω αυτής, ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει όσους του έχουν δείξει ανιδιοτελή αγάπη αλλά και να δηλώσει ότι αισθάνεται ευγνώμων για την πορεία της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/C3SJVn3qB07/

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο της μακροσκελούς ανάρτησης που έκανε το πρωί της 13ης Φεβρουαρίου:

«Επομένως είμαι 50. Δεν θα υπάρξει μεγάλη ανάλυση για το τι ήταν και τι είναι τώρα ή τις ελπίδες και τα όνειρά μου. Για αυτό δείτε το Netflix για λεπτομέρειες. Αλλά θα πω αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ ευγνώμων».

#1 «Θέλω απλώς να νιώσω αληθινή αγάπη»

«I just wanna feel real love, Feel the home that I live in» τραγουδά ο Robbie στο κομμάτι «Feel» και αυτός ο στίχος μιλά απευθείας στην καρδιά και σε όσους αναζητούν αληθινά συναισθήματα σε μία εποχή που είναι γεμάτη από ρηχές σχέσεις.

Το pop-rock κομμάτι, που κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου 2002 αποτελεί έναν από τους σταθμούς της καριέρας του και μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές επιτυχίες του, που έγινε παγκόσμιο hit.

#2 «Αν σε πληγώσω ποτέ, η εκδίκησή σου θα είναι τόσο γλυκιά»

«Come Undone». Ένα τραγούδι από το άλμπουμ Escapology, το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. «If I ever hurt you your revenge will be so sweet». Ένας στίχος που χαράζεται μέσα σου επειδή καταφέρνει να

«Το κύριο ταλέντο μου είναι να μετατρέπω το τραύμα σε κάτι που μοιάζει εμπορικό», είχε δηλώσει το 2016 ο ίδιος ο καλλιτέχνης στον Guardian και φαίνεται ότι με αυτό το τραγούδι καταφέρνει με επιτυχία αυτή τη «μετατροπή».

#3 «Μου προσφέρει προστασία, πολλή αγάπη και στοργή»

Στο «Angels» του 1997, ο Robbie Williams μιλά για την αγάπη σε μία γυναίκα άγγελο, η οποία του προσφέρει όσα πολλές φορές ένας άνδρας φοβάται να ζητήσει ανοιχτά από τη σύντροφό του: αγάπη, στοργή και προστασία. Ναι, έχουν και οι άνδρες αυτές τις ανάγκες. «She offers me protection. A lot of love and affection. Whether I'm right or wrong», λοιπόν.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP