Η Taylor Swift δείχνει backstage εικόνες από το video clip του «Fortnight» με αέρα Bella Baxter

Τζένη Ντεμιράι
Η Taylor Swift δείχνει backstage εικόνες από το video clip του «Fortnight» με αέρα Bella Baxter

Έμπνευση η Bella Baxter για το video clip της Taylor Swift με τίτλο «Fortnight».

Την Παρασκευή 3 Μαΐου, η Taylor Swift δημοσίευσε ένα κλιπ στο YouTube με εικόνες και στιγμές από τα γυρίσματα του single της με τίτλο «Fortnight», το οποίο αποτελεί το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ «The Tortured Poets Department» που αποκτά official video clip.

Ο Post Malone, ο οποίος συμμετέχει στο κομμάτι και στο βίντεο κλιπ, σχολίασε βάζοντας δύο καρδιές κάτω από το short.

Σε ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια, η Swift φαίνεται να χαμογελά μαζί με τον Post Malone, κοιτάζοντας την οθόνη ενός tablet. Στο short φαίνονται ακόμα αρκετές σκηνές από εκείνες που είδαμε και στο επίσημο video clip πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο η τραγουδοποιός πετά μία καρέκλα, ενώ λίγο αργότερα την βλέπουμε πάνω στον τηλεφωνικό θάλαμο να στέκεται, όσο ο Malone βρίσκεται στο έδαφος μπροστά της και την κοιτάζει.

Οι δύο καλλιτέχνες φαίνονται επίσης ξαπλωμένη σε μία backstage λήψη σε άλλο πλάνο του βίντεο.

Έμπνευση η Bella Baxter για το video clip του «Fortnight»

Αρκετές από τις σκηνές του video clip της Taylor Swift θυμίζουν την Bella Baxter, την οποία υποδύθηκε η Emma Stone στην οσκαρική ταινία που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος, «Poor Things».

Στο βίντεο, η Swift κάθεται σε μία καρέκλα φορώντας στο κεφάλι ένα παρόμοιο με την Baxter ιατρικό εξάρτημα, ενώ το φόρεμα βικτωριανής εποχής με τους έντονους ώμους θύμισε σε όλους Emma Stone vibes.

Poor-Things-1240x650.jpg

H Taylor και η Emma είναι φίλες από το 2008. Μιλώντας το 2023 στο Vanity Fair, η Emma Stone ανέφερε ότι ήταν «τυχερή» που είχε την ευκαιρία να έχει εισιτήρια για το Eras Tour, επειδή είναι φίλη με την Swift πολύ καιρό.

«Την ξέρω από τότε που ήμασταν 17-18, είναι μία υπέροχη φίλη», είχε δηλώσει τότε η Stone.