Δέκα uber-stylish Άντρες Μουσικοί

Δέκα uber-stylish Άντρες Μουσικοί

Όταν η παγκόσμια ροκ και ποπ σκηνή έχει να επιδείξει και καλό ενδυματολογικό γούστο. 

andre3000


Andre 3000
: χρησιμοποιώντας ως ενδυματολογική του βάση όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, το έτερο ήμισυ των Outkast μπερδεύει μονόχρωμα κοστούμια με παρδαλές γραβάτες και πολύχρωμα Tommy Hilfiger παντελόνια με trendy πουλόβερ, που τον κάνουν να μοιάζει με μια πιο μεθυσμένη εκδοχή του Stevie Wonder.

david_bowie
Wycleaf
prince
Jay_Kay
alex_kapranos
bryan_ferry
keith_richards
paul_weller
pharell_williams



David Bowie
: είτε καλυμμένος με ακριβά Pierre Cardin κοστούμια (τα αγαπημένα του μέχρι τα Nineties), είτε με τις νεότερες δημιουργίες του προσωπικού του φίλου και διάσημου σχεδιαστή Alexander McQueen (όπως, λόγου χάρη, ένα μακρύ πανωφόρι με την αγγλική σημαία πάνω του που λάνσαρε για την περιοδεία του άλμπουμ του «Earthling» το 1997), ο 64χρονος λονδρέζος θα βρίσκεται πάντα στην στιλιστική επικαιρότητα.


Wyclef Jean
: ο πρώην τραγουδιστής των Fugees δεν θα μπορούσε να είχε κακό γούστο στην επιλογή των ρούχων του, καθότι η γυναίκα του είναι μια διάσημη σχεδιάστρια ρούχων, η οποία τον έχει διδάξει πως τα ανοιχτόχρωμα κοστούμια του έρχονται σε καλαίσθητη αντίθεση με το σκούρο του δέρματός του.


Prince
: πολύχρωμα, ψυχεδελικά ρούχα, ανοιχτά πουκάμισα και technicolor παλτά μάρκας Colorplus με μια παροιμιώδη εμμονή στο μοβ (εξ’ ου και ο τίτλος του άλμπουμ του «Purple Rain») είναι τα στοιχεία της γκαρνταρόμπας του «Κοντού», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι και (κυρίως) οι εχθροί του, λόγω του μόλις 1.57 ύψους που διαθέτει.


Jay Kay: ο 40χρονος βρετανός (ή, όπως αυτοαποκαλείται, «Λευκός Prince») έχει εμμονή με τα ανοιχτόχρωμα Dolce & Gabbana κοστούμια, καθώς και τα περίπου 80 καπέλα που γεμίζουν την ντουλάπα του.

Alex Κapranos: με πολλά αμερικανικά περιοδικά μόδας να σφάζονται για μια και μόνο του φωτογράφηση με ρούχα επώνυμου μόδιστρου, ο κατά το ήμισυ συμπατριώτης μας, τραγουδιστής των Franz Ferdinand αποδεικνύει ότι μοιάζει εξίσου μποέμ όταν φοράει κοστούμια Armani ή όταν καταφεύγει σε πιο ροκ λύσεις, όπως λεπτές, κοντές γραβάτες, φθαρμένα τζιν και χρωματιστά πουλόβερ.

Bryan Ferry: ο «άντρας που όλες οι γυναίκες λατρεύουν να αγαπούν» ξεχωρίζει ακόμη και σήμερα σαν τη μύγα μες το γάλα, εξαιτίας της πεισματικής του άρνησης να βγάλει από πάνω του τα κοστούμια του Armani, το σφιχτό παπιγιόν ή την χαλαρή του γραβάτα. Σταθερή αξία.

Keith Richards: κι όμως, ο πιο καλοντυμένος από τους Rolling Stones δεν είναι, ακόμη και σήμερα, ο Mick Jagger, αλλά ο Κeith, ένας φαντεζί κιθαρίστας με εμμονή στις μακριές πασμίνες και τα μεταξωτά φουλάρια που, χαλαρά τοποθετημένα κάτω από το ατημέλητο μαλλί του, ανάγκασαν κάποια πανέμορφα top model της εποχής όπως την Anita Pallenberg, να πέσουν στην αγκαλιά του (παρατώντας τον ίδιο του τον κολλητό, τον Brian Jones).

Paul Weller: ένας άντρας που απολαμβάνει τόσο την γυναικεία προσοχή, όσο και την εκτίμηση του γκέι κοινού της Αγγλίας, εξακολουθεί να κάνει το mod ρουχισμό μόδα, βασιζόμενος σε μπλε κοστούμια Αrmani, χρυσά μανικετόκουμπα, λευκά μαντίλια στο πέτο και φυσικά το γκριζαρισμένο του μαλλί.

Pharrell Williams: τα αμερικανικά περιοδικά τον συμπεριλαμβάνουν επανειλημμένα ανάμεσα στους πιο καλοντυμένους άντρες της μουσικής βιομηχανίας, ως αποτέλεσμα της προσωπικής του γκάμας ενδυματολογικών επιλογών που κυμαίνονται από το popart μέχρι το κυριλέ, χωρίς όμως ποτέ να ξεφεύγει σε κιτς κινήσεις, όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοι του (ναι, η σπόντα είναι για σένα, Kanye West).