Η Lady Gaga επέστρεψε στη δισκογραφία και αυτό είναι το νέο της τραγούδι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Lady Gaga επέστρεψε στη δισκογραφία και αυτό είναι το νέο της τραγούδι

Δυνατό comeback

Τρία χρόνια ήταν αρκετά για να περιμένουμε να ακούσουμε ένα τραγούδι της. Ένα δικό της καινούργιο τραγούδι. Τόσα χρόνια πέρασαν από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της Lady Gaga, η οποία είπε να μη μας αφήσει άλλο με την αγωνία και με το παράπονο(;), επιστρέφοντας πιο δυναμικά από ποτέ.

Η τελευταίο της άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2013, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα το μουσικό κοινό, κάνοντας παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια διάφορες μικρές συνεργασίες. Αν είσαι και φαν του American Horror Story, τότε σίγουρα θα σε καθήλωσε και η εμφάνιση της στον πέμπτο κύκλο της σειράς με τον τίτλο Hotel. Εννοείται φυσικά, πως θα βρίσκεται και στον έκτο κύκλο που ξεκινά σε λίγες ημέρες και πραγματικά ανυπομονούμε.

Μέχρι τότε μπορείς να απολάυσεις το comeback της στη δισκογραφία και να ακούσεις το νέο της τραγούδι «Perfect Illusion», το οποίο είμαστε σίγουρες πως, όπως λέει και ο τίτλος θα σου δημιουργήσει ψευδαισθήσεις. Με τις υπογραφές των Mark Ronson και Kevin Parker, οι πρώτες κριτικές αναφέρουν πως είναι ένα πολύ καλό τραγούδι.

Η ίδια η Lady Gaga μάλιστα, αποκάλυψε πως μέσα στο άλμπουμ, που δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς, θα υπάρχει κι ένα ντουέτο με τη Florece Welch των Florence + the Machine.

Απολαύστε το τραγούδι!