Αυτοί είναι οι top ταξιδιωτικοί προορισμοί του 2016, σύμφωνα με την Google

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτοί είναι οι top ταξιδιωτικοί προορισμοί του 2016, σύμφωνα με την Google

Η Google προτείνει και εσύ διαλέγεις

Αν είσαι λάτρης των ταξιδιών, τότε σε αυτό εδω το κείμενο ίσως βρεις τον επόμενο σου προορισμό για το πρώτο ταξίδι, που θα κάνεις αυτόν τον χειμώνα.

Η Google έκανε μία έρευνα για τους top ταξιδιωτικούς προορισμούς αυτής της χρονιάς και σου παρουσιάζει τις επιλογές της. Τι λες, θα ακολουθήσεις;

Ρέκιαβικ, Ισλανδία

Είναι γνωστή για το Βόρειο Σέλας, όπως το λέμε εμείς ή τα Northern Lights, όπως ονομάζεται κανονικά. Είναι αυτό το υπέροχο πρασινομωβ χρώμα, που δημιουργείται στον ουρανό στο βόρειο και νότιο πόλο. Η Ισλανδία έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα, χάρη σε ένα ευφυές πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η Icelandair. Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν μεταξύ της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης, πάντα κάνουν μία στάση στην Ισλανδία, χωρίς επιπλέον κόστος. Σύμφωνα με τη Google, γυναίκες ηλικίας από 25 -34 που ζουν στη Νέα Υόρκη, αρέσκονται να ταξιδεύουν στη δημοφιλή χώρα.

Αβάνα, Κούβα

Χάρη στον Πρόεδρο Ομπάμα, που αποκατέστησε τις σχέσεις μας με την Κούβα, το νησί της Καραϊβικής μπήκε και πάλι στον ταξιδιωτικό χάρτη για πολλούς Αμερικανούς. Γνωστή για την πολύχρωμη αρχιτεκτονική της και τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1950, η πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα έχει γίνει ο top προορισμός για άνδρες ηλικίας 35-44, αναφέρει η Google.

Τορόντο, Καναδάς

Παρόμοια με την Icelandair, η Air Canada πειραματίζεται με ένα δωρεάν πρόγραμμα ενδιάμεσης στάσης, σε μια προσπάθεια της να ενισχύσει την τουριστική βιομηχανία του Τορόντο. Αν οι αριθμοί είναι η απόδειξη, τότε φαίνεται να λειτουργεί, ιδιαίτερα για τους άνδρες ηλικίας 25-34 με καταγωγή από το Μίσιγκαν.

DPG Network