Έχεις και εσύ αγωνία για να δεις την καφετέρια της Kate Middleton;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις και εσύ αγωνία για να δεις την καφετέρια της Kate Middleton;

Αν είσαι fan της Δούκισσας του Cambridge θα τη λατρέψεις!

Η Kate Middleton είναι μία από τις πιο αγαπητές γυναίκες της Αγγλίας και σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που τη θαυμάζουν. Το στυλ της, η αύρα της και όλη της η εμφάνιση σου βγάζει κάτι το τόσο όμορφο που σε κάνει να πιστεύεις πως αυτή η γυναίκα ανήκε από πάντα σε ένα βασιλικό περιβάλλον.

Αν έχεις κι εσύ έναν «εθισμό» με την Kate Middleton, τότε πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο γιατί θα δεις κάτι που θα σε ξετρελάνει. Η Δούκισσα του Cambridge έχει το δικό της cafe και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Εντάξει, όταν λέμε δικό της δεν εννοούμε ιδιοκτησία της, αλλά εμπνευσμένο από εκείνη και το στυλ της.

08 middletown cafe

Το Middletown, όπως το έχει ονομάσει ο ιδιοκτήτης του, είναι το νέο αγαπημένο στέκι των fan της Δούκισσας, μόνο που δεν βρίσκεται στην Αγγλία. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, τότε κανόνισε το και επισκέψου την Αυστραλία και συγκεκριμένα τη Μελβούρνη. Ξέρουμε είναι κάπως μακριά, αλλά αν αγαπάς την Kate Middleton, αξίζει τον κόπο.

2017 02 09 3

Το νέο αυτό cafe είναι απόλυτα εμπνευσμένο από τη Δούκισσα και το χρώμα που κυριαρχεί στον χώρο είναι αυτό του βασιλικού μπλε. Στο Middletown σερβίρεται πρωινό όλη την ημέρα και περιλαμβάνει μία τεράστια ποικιλία από τοστ, πουτίγκα με σπόρους chia και ένα πιάτο που ονομάζεται «Trio Mushrooms» (κάτι με μανιτάρια είναι αυτό σίγουρα).

2017 02 09

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να φάμε πρωινό στη Μελβούρνη και στο Middletown;

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.