Τravel Style: Εσύ έχεις σκεφτεί πού θα περάσεις το Πάσχα;

Τravel Style: Εσύ έχεις σκεφτεί πού θα περάσεις το Πάσχα;

Στην καρδιά της Άνοιξης γιόρτασε παραδοσιακά το Πάσχα μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο Poseidon Hotel Resort,στο Λουτράκι, μία ώρα μόλις από την Αθήνα.

Με ιδανική τοποθεσία μπροστά σε μία απάνεμη δαντελωτή ακτογραμμή με κρυστάλλινα νερά, απολαύστε πολυτέλεια και ηρεμία σε συνδυασμό με ζεστή φιλοξενία & μαγευτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Επιλέξτε ανάμεσα στα 303 ευρύχωρα bungalows και σουίτες με θέα σε καταπράσινους κήπους ή στην θάλασσα για ανέμελες πασχαλινές διακοπές. Νιώστε την πολυτέλεια σε μία από τις μοναδικές σουίτες, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες, αμφιθεατρικά χτισμένες ανάμεσα σε καταπράσινα πεύκα και πλούσια βλάστηση με θέα στον Κορινθιακό κόλπο.
Παράλληλα 2 εστιατόρια και 1 μπαρ, με εντυπωσιακή πανοραμική θέα και πλούσιες γαστρονομικές επιλογές, πισίνες, spa, γυμναστήριο, πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων, playground με προγράμματα απασχόλησης για τα παιδιά, καθώς και μεγάλη ποικιλία από water sports προσφέρουν ατέλειωτες ώρες απόλαυσης, ψυχαγωγίας και χαλάρωσης για μικρούς & μεγάλους.

Πασχαλινό πακέτο
POSEIDON HOTEL RESORT
από 165€ Τιμή ανά ημέρα σε Superior Bungalow Garden View για min. 3 διαν/σεις
Το παραπάνω πασχαλινό πακέτο περιλαμβάνει:
• Πρωϊνό σε μπουφέ, το Νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι.
• ΔΩΡΕΑΝ διαμονή, διατροφή & δραστηριότητες στο playground για το 1ο παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών. 50% έκπτωση για το 2o παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών. 30% έκπτωση για 3ο άτομο άνω των 12 ετών.
• ΔΩΡΕΑΝ χρήση γυμναστηρίου, εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και των αθλητικών εγκαταστάσεων: γήπεδα τένις, μπάσκετ, mini golf.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 27440 67938 (εσωτ. 7005)
E-mail κρατήσεων: hotel@poseidonresort.gr
www.poseidonresort.gr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017
POSEIDON RESORT HOTEL
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13:00 - 15:00 Επιλέξτε ανάμεσα σε νηστίσιμες a la carte προτάσεις στα εστιατόρια του Poseidon Hotel Resort Επισκεφτείτε τα Γεράνεια Όρη και τις μονές του Άγιου Γεράσιμου, του Άγιου Ιωάννη του Προδρόμου, του Προφήτη Ηλία και του Οσίου Παταπίου με εντυπωσιακή θέα προς τον ισθμό της Κορίνθου και τον Σαρωνικό. Απολαύστε την ανοιξιάτικη φύση ακολουθώντας τα μονοπάτια περιπάτου που υπάρχουν στην περιοχή.
10.00 - 18.00 Oι μικροί μπόμπιρες θα διασκεδάζουν με ζωγραφική, face painting, παραμύθια και πολλές εκπλήξεις που ετοιμάσαμε για εκείνους! Πινγκ πονγκ, μινι-γκολφ, παιδική χαρά & προβολή παιδικών ταινιών.
21:00 - 23:00 Παρακολουθήστε την κατανυκτική λειτουργία σε μία από τις εκκλησίες του Λουτρακίου και έναν από τους Επιτάφιους καθώς συγκεντρώνονται στην πλατεία της 25ης Μαρτίου όπου η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου συνοδεύει ηχητικά με κλασσικά αριστουργήματα.
19:00 - 22:00 Στο Amphitrion Restaurant, απολαύστε νηστίσιμο δείπνο σε ένα πλούσιο μπουφέ με
εδέσματα των ημερών.
22:00 - 00:30 Χαλαρώστε στο Apollo Lobby Bar με ζωντανή απαλή μουσική με πιάνο.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

07:00 - 11:00 Ξεκινήστε δυναμικά την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωϊνό μπουφέ με νηστίσιμες επιλογές στο Amphitrion Restaurant με θέα στα μπλε νερά του Κορινθιακού κόλπου
Αναζωογονηθείτε με μία χαλαρωτική θεραπεία προσώπου και σώματος στο Armonia Spa όσο οι μικροί σας μπόμπιρες θα απασχολούνται δημιουργικά στο mini club με ζωγραφική, face painting, παραμύθια και πολλές εκπλήξεις που ετοιμάσαμε για εκείνους
13:00 -15:00 Επιλέξτε ανάμεσα σε νηστίσιμες a la carte προτάσεις στα εστιατόρια του Poseidon Hotel Resort Απολαύστε μία βόλτα ευεξίας με μία επίσκεψη στο κέντρο ποσιθεραπείας των Ιαματικών Πηγών Λουτρακίου, ένα εντυπωσιακό κυκλικό κτίσμα με θαυμάσια ψηφιδωτά όπου το ιαματικό πόσιμο νερό αναβλύζει από την πηγή ασταμάτητα από το 1921. Στην πλατεία Ζωοδόχου πηγής βγάλτε μοναδικές φωτογραφίες με φόντο τους καταρράκτες.
22:00 - 00:30 Χαλαρώστε στο Apollo Lobby Bar με ζωντανή απαλή μουσική.
21:00 - 00:00 Επισκεφτείτε μία από τις εκκλησίες του Λουτρακίου όπου συγκεντρώνονται όλοι οι πιστοί και γιορτάστε την Ανάσταση του Κυρίου με ιδιαίτερη λαμπρότητα.
00:00 - 02:00 Το Αναστάσιμο Δείπνο θα προσφερθεί στο κεντρικό Εστιατόριο Amphitrion υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Ξεκινήστε με την πατροπαράδοτη Μαγειρίτσα και συνεχίστε στον πλούσιο εορταστικό μπουφέ με κρύα και ζεστά ορεκτικά, σαλάτες και γλυκά.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

07:00 - 11:00 Ένας πλούσιος λαχταριστός πρωϊνός μπουφές με ζεστά και κρύα εδέσματα θα σας περιμένει το πρωϊ της Κυριακής του Πάσχα στο Amphitrion Restaurant με θέα τη θάλασσα από τα περιμετρικά μπαλκόνια του.
10.00 - 18.00 Οι μικροί μπόμπιρες θα διασκεδάζουν με ζωγραφική, face painting, παραμύθια και πολλές εκπλήξεις που ετοιμάσαμε για εκείνους! Πινγκ πονγκ, μινι-γκολφ, παιδική χαρά & προβολή παιδικών ταινιών.
11:00 - 13:00 Θα ψήσουμε παραδοσιακά τον οβελία μπροστά στη θάλασσα όπου θα προσφέρεται σε όλους ούζο, λαχταριστοί μεζέδες & ατέλειωτο γλέντι με παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα.
13:00 - 16:30 Πλούσιος εορταστικός Πασχαλινός μπουφές θα προσφερθεί στο κεντρικό εστιατόριο Amphitrion με το αρνάκι της Λαμπρής, κοκορέτσι, μεγάλη ποικιλία από κρύα & ζεστά ορεκτικά, σαλάτες & γλυκά.
Το απόγευμα επισκεφτείτε την κοσμοπολίτικη παραλία του Λουτρακίου ή εναλλακτικά απολαύστε την γραφική διαδρομή μέχρι την Λίμνη Βουλιαγμένης, μία περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Μη χάσετε το ηλιοβασίλεμα από το μαγικό παραθαλάσσιο αρχαιολογικό χώρο Ηραίο καθώς και το ακρωτήριο Μελαγκάβι, έναν από τους παλαιότερους πέτρινους φάρους του Κορινθιακού.
19:00 - 23:00 Επιλέξτε ανάμεσα σε a la carte προτάσεις στα εστιατόρια στα εστιατόρια του Poseidon Hotel Resort.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

07:00 - 11:00 Ένας πλούσιος λαχταριστός πρωϊνός μπουφές με ζεστά και κρύα εδέσματα θα σας περιμένει το πρωϊ της Δευτέρας του Πάσχα στο Amphitrion Restaurant με μοναδική θέα τη θάλασσα.
Μη χάσετε μία επίσκεψη στην Περαχώρα όπου αναβιώνει ο παραδοσιακός “Χορός του Γιαρέντη”, ένα έθιμο που γιορτάζεται συνοδεία ζωντανής μουσικής ορχήστρας και κερασμάτων στην κεντρική πλατεία.
13:00 - 15:00 Επιλέξτε ανάμεσα σε λαχταριστές a la carte προτάσεις στα εστιατόρια του Poseidon Hotel Resort Συνδυάστε την Πασχαλινή παραμονή σας στο Λουτράκι με μια επίσκεψη στο νέο υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου όπου μπορείτε να απολαύσετε εμπειρίες αναζωογόνησης με 3 εσωτερικές πισίνες με ιαματικό νερό, σάουνες και ατμόλουτρα και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στα θερμά, ιαματικά νερά του.
Καλό Πάσχα!