Μουσικός 98,6: Όταν η μουσική μας ενώνει και μας φέρνει πιο κοντά!

Μουσικός 98,6: Όταν η μουσική μας ενώνει και μας φέρνει πιο κοντά!

Θα συνδύαζες ποτέ ένα κόκκινο φουστάνι με ένα παλιό παλτό; Κι αν αυτό τελικά, είναι η νέα τάση της μόδας ή απλώς μια ανατρεπτική πρόταση που θα γίνει συνήθεια;

Ο πιο φρέσκος σταθμός της πόλης είναι εδώ! Ο Μουσικός 98,6 αγγίζει με συναίσθημα τους ακροατές της πρωτεύουσας και βάζει μουσική στη μέρα και τη νύχτα τους, κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις. Διότι πόσες φορές, έπιασες τον εαυτό σου να οδηγεί και να… «κολλάει» το βλέμμα σου σε ένα γνώριμο αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο; Πόσες ακόμη, «άκουσες» το κύμα να παφλάζει στη στάση, ενώ περιμένεις το λεωφορείο να περάσει; Κι άλλες πόσες, ζήλεψες τα… σμαράγδια στο τρόλεϊ που μόλις πέρασε από μπροστά σου; Δεν είσαι μόνο εσύ, αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σου.

Η νέα και ανατρεπτική διαφημιστική καμπάνια του ραδιοφωνικού σταθμού Μουσικός 98,6 περνάει ένα μήνυμα μέσα από την Τέχνη, καθώς, με δημιουργικά κοινής εικαστικής υπογραφής, συνδυάζει ασπρόμαυρες εικόνες με έντονα χρωματικά στοιχεία που ξεπροβάλλουν μέσα από στίχους τραγουδιών που αντέχουν στον χρόνο. Αυτή η καμπάνια που ξεκίνησε ο ραδιοφωνικός σταθμός με τον καινούργιο χρόνο, είναι εμπνευσμένη από το πάντρεμα των ακουσμάτων που χωρίς επαναλήψεις κάνει ο Μουσικός 98,6. Εστιάζοντας στο καλό ελληνικό τραγούδι, τις καθαρές μελωδικές γραμμές του έντεχνου αλλά και του ελαφρολαϊκού ρεπερτορίου από όλες τις προηγούμενες δεκαετίες, ο ραδιοφωνικός σταθμός Μουσικός 98,6, μοιάζει να εδραιώνει σιγά σιγά την θέση του ανάμεσα στους υπόλοιπους του είδους.

Η μουσική μας ενώνει και μας φέρνει πιο κοντά, «φωνάζει» ο σταθμός από χιλιόμετρα, πάντα μέσα στα σύνορα της Αττικής. Η μουσική, δίνει συνέχεια στις στιγμές μας και δημιουργεί έντονες εικόνες, σαν εκείνη την ημέρα που, από αμηχανία, «μέτρησες τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς σου» που γέμισαν όλη την Αθήνα.

Ο Μουσικός 98,6 και η δημιουργική αυτή διαφημιστική του καμπάνια έχουν ως μοναδικό τους σκοπό, το ερέθισμα της μουσικής να φτάσει στον καθένα με διαφορετικό τρόπο και να «γράψει» μέσα του με διαφορετική ένταση.

Στο σπίτι, το αυτοκίνητο, τη δουλειά… Πάντα (και παντού) υπάρχει χώρος για τα διαχρονικά τραγούδια!