Εσύ ακόμα να δεις το τρέιλερ για το «Mamma Mia 2»;

Εσύ ακόμα να δεις το τρέιλερ για το «Mamma Mia 2»;

Πότε βγαίνει στις αίθουσες το «Mamma Mia! Here We Go Again» και πού γυρίστηκε τελικά;

Δέκα περίπου χρόνια μετά την επιτυχία του «Mamma Mia», το sequel (που στην πραγματικότητα είναι και κάτι σαν prequel, αφού μας γυρίζει πίσω στον χρόνο, δείχνοντάς μας την ιστορία της εγκυμοσύνης της Donna) είναι έτοιμο.

Στο «Mamma Mia! Here We Go Again», η Sophie (Amanda Seyfried) είναι έγκυος και προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στη μαμά της που στην πρώτη ταινία υποδύθηκε η Meryl Streep (η απουσία της οποίας από το trailer -με εξαίρεση κάποια flashbacks από την πρώτη ταινία- έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν πως η Donna έχει εν τω μεταξύ πεθάνει). Βλέπουμε λοιπόν πώς η νεαρή Donna (Lily James) γνώρισε το 1979 τον Μπίλ (Josh Dylan), τον Χάρι (Hugh Skinner) και τον Σαμ (Jeremy Irvine) και παρακολουθούμε τη δική της ιστορία εγκυμοσύνης.

Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου 2018 (για την Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά, αν λάβουμε υπ’ όψιν το άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, ακούγεται λογικό να τη δούμε κι εδώ εκείνη την περίοδο –σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από ένα θερινό σινεμά σε ένα μικροσκοπικό νησάκι;). Τα γυρίσματα πάντως, αυτή τη φορά δεν έγιναν στην Ελλάδα (το πρώτο Mamma Mia είχε γυριστεί στη Σκόπελο, τη Σκιάθο και το γραφικό λιμανάκι της Νταμούχαρης στο Πήλιο), αλλά στην Κροατία. Η ελληνική γραφειοκρατία φαίνεται πως έκανε την εταιρία παραγωγής να εγκαταλείψει την ιδέα να γυριστεί στην Ελλάδα και το δεύτερο μέρος της ταινίας - και τελικά να επιλέξει το νησί Vis της Κροατίας, όπου όλη η διαδικασία ήταν απλούστερη.

Μπορεί πάντως στα νέα πλάνα να μη βλέπουμε (ακόμα) τη μαμά της Sophie, βλέπουμε όμως τη γιαγιά της, την οποία υποδύεται η Cher!

Δες το τρέιλερ: