Καμία Μύκονος! Αυτό είναι το ελληνικό ξενοδοχείο που θα μείνουν οι νικητές των Όσκαρς φέτος τον Μάιο

Ερμιόνη Σαρρή
Καμία Μύκονος! Αυτό είναι το ελληνικό ξενοδοχείο που θα μείνουν οι νικητές των Όσκαρς φέτος τον Μάιο

Τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Ελλάδα!

 

Οι υποψήφιοι και νικητές των φετινών των φετινών Όσκαρ θα φιλοξενηθούν τον Μάιο στο Avaton Luxury Villas Resort - Relais & Châteaux στη Χαλκιδική. Το Avaton Luxury Villas Resort είναι το πρώτο ελληνικό brand που συγκαταλέγεται στο πακέτο δώρων αξίας 1000.000 δολαρίων που κερδίζουν τα τελευταία 16 χρόνια οι υποψήφιοι των βραβείων Όσκαρ προβάλλοντας την Χαλκιδική στα διεθνή μέσα (NBC, Daily Mail, Times, USA Today, Sun, Vogue Australia, Elle UK κ.α).

Η επιλογή του συγκεκριμένου resort έγινε με κριτήριο την ιδιωτικότητα που αναζητούν οι VIP, την πολυτέλεια των εγκαταστάσεων, το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και την αριστεία της γαστρονομικής εμπειρίας.

Το πακέτο δώρων "Everyone Wins by DA" θα λάβουν οι υποψήφιοι Α' και Β' αντρικού και γυναικείου ρόλου, οι υποψήφιοι για το βραβείο καλύτερου σκηνοθέτη και ο παρουσιαστής της τελετής των 'Οσκαρς Jimmy Kimmel. Οι παραπάνω θα απολαύσουν τις διακοπές τους σε μία Luxury Suite with Private Pool που εκτείνεται σε 120 τ.μ. και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι τραπεζαρία, κουζίνα, βεράντα και ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένο sunbed που απογειώνει την αίσθηση χαλάρωσης μέσα σε μεσογειακούς κήπους.

Στις υπηρεσίες του resort περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, εξορμήσεις με ιδιωτική θαλαμηγό, πτήσεις με ιδιωτικό ελικόπτερο, προσωπικός μπάτλερ κ.α.

Δες στην gallery πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους χώρους του resort και κλείσε εισιτήρια για την Χαλκιδική. Οι αστέρες του Hollywood σε λίγους μήνες θα βρίσκονται κοντά μας.

Διάβασε επίσης:

10 αξέχαστες στιγμές από την πρόσφατη ιστορία των Oscars