Κι όμως: Warren Beatty και Faye Dunaway θα ανακοινώσουν ΚΑΙ φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας!

Κι όμως: Warren Beatty και Faye Dunaway θα ανακοινώσουν ΚΑΙ φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας!

Το καλύτερο promo trick όλων των εποχών;

Πέρυσι, ο Warren Beatty και η Faye Dunaway ήταν οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου λάθους στην ιστορία των απονομών των βραβείων Όσκαρ (και ενός από τα πιο αμήχανα στιγμιότυπα σε βράβευση ever). Οι θρυλικοί Bonnie & Clyde ήταν αυτοί που θα ανακοίνωναν τον μεγάλο νικητή της βραδιάς, την ταινία που θα κέρδιζε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Όμως όλα πήγαν λάθος.

Ο φάκελος που δόθηκε στον Warren Beatty φαίνεται πως έγραφε «Emma Stone – La La Land» (τη νικήτρια στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου), κάτι που οδήγησε στην ανακοίνωση του «La La Land»» ως νικήτρια στην κατηγορία «Καλύτερης Ταινίας». Η ομάδα του «La La Land» ανέβηκε ενθουσιασμένη στη σκηνή, οι παραγωγοί ευχαρίστησαν συνεργάτες, θεατές και οικογένεια και, τελικά, λίγα λεπτά αργότερα, έγινε γνωστό πως ο πραγματικός νικητής ήταν η ταινία «Moonlight» και όλο αυτό δεν ήταν παρά ένα επικών διαστάσεων λάθος.

Ένα χρόνο μετά το περιστατικό, που η αλήθεια είναι πως έδωσε χρώμα σε μια κατά τα άλλα βαρετή τελετή απονομής, οι υπεύθυνοι της βραδιάς αποφάσισαν να κάνουν μια πολύ έξυπνη -σε επίπεδο marketing- κίνηση: Η Faye Dunaway και ο Warren Beatty θα είναι και φέτος, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, το ζευγάρι που θα ανακοινώσει τον νικητή για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας!

Τέλειο;



Δες ακόμα: 10 αξέχαστες στιγμές από την πρόσφατη ιστορία των Oscars