Ρομαντική απόδραση γεμάτη περιπέτεια στη Μύκονο

Ρομαντική απόδραση γεμάτη περιπέτεια στη Μύκονο

Μπορεί η Μύκονος να αποτελεί τον πιο hot προορισμό για μεγάλες παρέες, bachelorettes και bachelors, όμως υπάρχει μια πλευρά του κυκλαδίτικου αυτού νησιού, στην οποία απευθύνονται λιγότεροι, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα ζευγάρια.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, η απόδραση στη Μύκονο μπορεί να σου χαρίσει τις πιο ρομαντικές στιγμές της φετινής Άνοιξης, έτσι ώστε να καταφέρεις να νιώσεις λίγο καλοκαίρι. Μπορείς να περπατήσεις στα σοκάκια, να κάνεις τις πρώτες σου βουτιές στις πιο όμορφες και γαλήνιες παραλίες των Κυκλάδων, να απολαύσεις τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα στη Μικρή Βενετία και φυσικά, να χορέψεις μέχρι το πρωί, καθώς είναι ευρέως γνωστό πως η Μύκονος είναι το νησί που δεν κοιμάται ποτέ!

Επειδή όμως, τον έρωτα μπορείς να τον ζήσεις οπουδήποτε, η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες που δημιουργούν τη… μεγάλη εικόνα. Σαν σωστή βασίλισσα, χρειάζεσαι και το σωστό παλάτι. Το Grace Mykonos μπορεί να σου προσφέρει τη σωστή ατμόσφαιρα, για να αποσυνδεθείς από τον κόσμο της πόλης, να φροντίσεις τον εαυτό σου και εκείνον που αγαπάς, να βιώσεις την πιο φιλόξενη εμπειρία και να απολαύσεις την κάθε στιγμή. Διότι μερικές φορές, έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τους ρυθμούς της πόλης και να χαλαρώσεις με όποιον εσύ θέλεις και αγαπάς. Σε αυτό συμβάλλει και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του exclusive boutique ξενοδοχείου Grace Mykonos, η οποία συνδυάζει με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο, μοντέρνα και παραδοσιακά στοιχεία της κουλτούρας κάθε προορισμού. Εξάλλου, δεν ήταν τυχαία η βράβευσή της με το European Hotel Design Award.

grace mykonos 4

Το νησί των ανέμων όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι το έχουν στο μυαλό τους ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά και «κουραστικά» νησιά των Κυκλάδων. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κι άλλος τρόπος να βιώσεις όλα αυτά που έχει να σου προσφέρει, κι αυτό λόγω της εμπειρίας σου σε ένα πραγματικό boutique hotel που έχει ακριβώς όλα εκείνα που χρειάζεσαι για τις τέλειες διακοπές. Σπα, γυμναστήριο, μπαρ και εστιατόριο, καθώς και πρόσβαση στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, θα σε κάνει να μην σκέφτεσαι απολύτως τίποτα!

Εάν τώρα είστε από τα ζευγάρια που αναζητούν την περιπέτεια και το κάτι διαφορετικό, τότε αξίζει να σημειωθεί πως τα Grace Hotels έχουν δημιουργήσει τις Bespoke by Grace Experiences, μια σειρά από μοναδικές βιωματικές εμπειρίες με επίκεντρο την κουλτούρα, τη γαστρονομία, τον ρομαντισμό και την ευεξία. Μαζί με αυτή σου την εμπειρία, το Grace Mykonos σου προσφέρει και μια προσωποποιημένη υποδοχή πριν καταφθάσεις στο νησί, διαλέγοντας μόνη σου τα μαξιλάρια του κρεβατιού σου, το άρωμα του δωματίου που θα μείνεις με το αγόρι σου ακόμη και τα προϊόντα που θα βρεις στο μπάνιο σου.

grace mukonos 3

Η «εναλλακτική» εμπειρία της Μυκόνου μπορεί να ξεκινήσει από την 5ωρη βόλτα με ένα καΐκι, με σημείο αναχώρησης την παραλία του Ορνού και στάσεις στις πιο διάσημες παραλίες του νησιού όπως είναι η Ψαρού, η Παράγκα, το Super Paradise, το Καλό Λιβάδι και η Φραγκιά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να διαλέξετε το σημείο στο οποίο θέλετε να κολυμπήσετε και, εάν το επιθυμείτε, να ψαρέψετε κιόλας και να απολαύσετε την ψαριά σας!

Εάν πάλι το καΐκι δεν είναι ακριβώς αυτό που ονειρευόσασταν, μπορείτε να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή στα παραδεισένια νερά στα Ρήνεια. Εκεί θα κολυμπήσετε σε καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και στη συνέχεια, θα επισκεφτείτε την Δήλο μαζί με έναν προσωπικό ξεναγό για να σας ταξιδέψει στα αρχαία χρόνια και την ιστορική σημασία του νησιού.

grace mykonos 2

Ακόμη ένας τρόπος να δείτε από διαφορετική οπτική το νησί της Μυκόνου, είναι να κανονίσετε μια εκδρομή κάνοντας καγιάκ. Έτσι θα συνδυάσετε τον αθλητισμό με τη διασκέδαση με ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, θαλάσσιο σπορ. Διότι αυτή είναι η αυθεντική Μύκονος. Τα καθαρά νερά της, οι κρυφές σπηλιές και η τοπική άγρια φύση. Έτσι, θα καταφέρεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου αλλά και να αφήσεις τον ψηφιακό κόσμο για λίγο στην άκρη. Ενώ εάν δεν είσαι και πολύ… «του νερού», μπορείς να διαλέξεις μια δραστηριότητα στην ακτή, όπως το να ιππεύσεις εκεί που σκάει το κύμα. Διότι η ιππασία στην ακτή, έχει κάτι το γαλήνιο, το διαφορετικό.

grace mykonos 1

Το Grace Mykonos λειτουργεί από τις 27 Απριλίου μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. Κάνε έγκαιρα την κράτησή σου και ανακάλυψε ξανά τη Μύκονο, μέσα από περιπετειώδεις βιωματικές εμπειρίες που θα θυμάσαι για πάντα.