Βρεθήκαμε στην βραδιά αποφοίτησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Πατουχέα Μαριάννα
Βρεθήκαμε στην βραδιά αποφοίτησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Αν υπάρχει μια λέξη που χαρακτηρίζει την χθεσινή βραδιά τότε αυτή είναι σίγουρα το «πάθος»

«ΑΚΜΗ Graduation Festival 2018… Καλώς ήρθατε!» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που ακούστηκαν στο event που παραβρεθήκαμε χθες το βράδυ. Ο υπερ-ταλαντούχος παρουσιαστής του, Δημήτρης Ουγγαρέζος, έδωσε την αρχή για μια βραδιά χωρίς προηγούμενο, μια βραδιά γιορτής για το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

image1 2 copy

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο απόλυτος παρουσιαστής της βραδιάς

Ο κόσμος είχε αρχίσει να γεμίζει την Αγορά του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου από νωρίς και όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε την σκηνή να γεμίζει με τις δημιουργίες τόσο των φοιτητών όσο και με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ναι, η βραδιά μας επιφύλασσε την μεγαλύτερη δυνατή έκπληξη.. τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τις επιτυχίες του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας ενημέρωσε για τα όσα επρόκειτο να εκτυλιχθούν μπροστά στα μάτια μας τις επόμενες ώρες, ενώ οι μουσικές του Dj Λάχανου θα μας συντρόφευαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Αμέσως μετά, υποδεχθήκαμε την μπάντα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και μαζί με τα παιδιά που την απαρτίζουν ταξιδέψαμε για λίγο στα όνειρα που κάνουν και στο μέλλον τους που προδιαγράφεται λαμπρό.

Όση ώρα ακούγαμε τα τραγούδια της μπάντας, πίσω στα backstage επικρατούσε ένα κλίμα ετοιμασιών και αγωνίας. 25 makeup artists, 20 hairdressers, 20 stylists και 10 καθηγητές προετοιμάζονταν για να μας προσφέρουν ένα πραγματικό υπερθέαμα. Λίγο μετά, στη σκηνή του AkmiGraduationFest εμφανίστηκαν υπέρλαμπρα μοντέλα και μας παρουσίασαν τις δημιουργίες των φοιτητών του ΙΕΚ σε ένα Shape & Volume Fashion Show που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει τα αντίστοιχα των Fashion week του εξωτερικού.



Η επιτυχία αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν. Τα παιδιά που συμμετείχαν σε όλο αυτό ήταν άκρως ενθουσιασμένα και αντιμετώπισαν την επίδειξη σαν ένα τεράστιο πάρτι. Έτσι ήταν, ένα τεράστιο πάρτι με χαμογελαστά παιδιά που μόλις τέλειωσαν τις σπουδές τους και ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην ελληνική μόδα. Αρωγοί στην όλη τους προσπάθεια ήταν ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος και ο makeup artist Παντελής Τουτουντζής που συνεργαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με τους φοιτητές.

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος και συγκινημένος. Εύχομαι στα παιδιά μια σπουδαία επαγγελματική πορεία και εμείς υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους προκειμένου να πετύχουν τα πιο τρελά όνειρά τους» δήλωσε ο Βρεττός Βρεττάκος on stage.

35844669 2041817652555034 3978141551577530368 n

Την αυλαία του Fasion Show έριξε η Υβόννη Ντόστα

Λίγο μετά το τέλος του Shape & Volume Fashion Show έφτασε η μεγάλη στιγμή. Η στιγμή που όλοι περίμεναν για να ορίσουν και επίσημα το τέλος άλλης μιας ακαδημαϊκής χρονιάς. Το κοινό τον φώναζε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον περίμενε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός δε θα μπορούσε να μην ανέβει στη σκηνή την ίδια ακριβώς στιγμή.



Αμέσως, ο κόσμος άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς των επιτυχιών του και να αδημονεί για κάθε επόμενο τραγούδι του. Ο ίδιος, φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ και ευχήθηκε σε όλους καλή σταδιοδρομία. Ήταν λαμπερός, χαρούμενος και άκρως ξεσηκωτικός ακριβώς όπως ήταν και η διάθεση όλων όσων παραβρέθηκαν στο AkmiGraduationFest.



Ναι, ήταν σίγουρα μια μαγική βραδιά επειδή, κυρίως, είδαμε στα μάτια των παιδιών την ελπίδα, το όραμα, το πάθος και την ανυπομονησία να χαράξουν ο καθένας την δική του πορεία έχοντας πάντα στην φαρέτρα τους το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Είχε διασκέδαση, είχε χορό, είχε δημιουργία αλλά το σημαντικότερο είναι ότι είχε ανθρώπους έτοιμους να υποδεχθούν τη νέα γενιά φοιτητών και να μεταλαμπαδεύσουν σε κάθε επόμενη τις γνώσεις, την πείρα και το πάθος τους.

35842370 2041817882555011 6348869138538037248 n

Όπως μας είπε και ο Βρεττός Βρεττάκος.. να θυμάστε ότι το ακατόρθωτο πάντα μπορεί να γίνει.

#AkmiGraduationFest

Δείτε φωτογραφίες από την μαγική βραδιά του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην gallery που ακολουθεί..