Smart shopping: Ένα αμάξι σε οδηγεί με στυλ στα πιο fashionable μονοπάτια

Smart shopping: Ένα αμάξι σε οδηγεί με στυλ στα πιο fashionable μονοπάτια

Ή αλλιώς πώς είναι να παίρνεις το νέο smart fortwo σε champaign beige απόχρωση για test drive, να πηγαίνεις για ψώνια και απλά να μην θες να κατέβεις από αυτό.

LP2 0032
LP2 0016
LP2 9771
LP2 9834
LP2 9901
LP2 9708
LP2 9943

Η Coco Chanel έλεγε ότι «πίνω σαμπάνια μόνο σε δύο περιπτώσεις: όταν είμαι πολύ ερωτευμένη και όταν δεν είμαι καθόλου» και κάπως έτσι όταν ήμασταν μικρές και διαβάζαμε τα ρητά της πιο σπουδαίας προσωπικότητας της διεθνούς fashion σκηνής αρχίσαμε να αγαπάμε το αφρώδες αυτό ποτό, συνώνυμο του στυλ και τις φινέτσας που πρέσβευε η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας.

Μεγαλώνοντας το χρώμα της σαμπάνιας, και ειδικά αυτό στην champaign beige εκδοχή του, αρχίσαμε να το βλέπουμε παντού γύρω μας: στα κραγιόν που πλησίαζαν τους τόνους του nude, στα σοφιστικέ σύνολα που κινούνταν στις γήινες αποχρώσεις, στα εκλεπτυσμένα έπιπλα στα uber stylish διακοσμητικά αντικείμενα. Μέχρι που φέτος το είδαμε και στο πιο όμορφο και πρακτικό αμάξι που μπορείς να συναντήσεις στην πόλη… στο smart fortwo special edition.

Αυτό το «object of desire», το νέο smart σε champaign beige απόχρωση φάνταζε στα μάτια μου τόσο απολαυστικό όσο ένα ποτήρι σαμπάνιας που έπρεπε οπωσδήποτε να πιω … ε με συγχωρείς, να δοκιμάσω εννοώ και γι’ αυτό βρέθηκα στην αντιπροσωπεία της εταιρείας για να το πάρω για ένα test drive το οποίο σκέφτηκα να συνδυάσω με αυτό που ταίριαζε περισσότερο στην fashionable ιδιοσυγκρασία του αλλά και στη δική μου ιδιότητα ως Fashion Editor στο Queen.gr: το shopping.

Μαζί με την φίλη μου, την Γωγώ (επίσης «εθισμένη» στις άνετες οδηγικές εμπειρίες και στα ψώνια) ξεκινήσαμε την εξόρμησή μας στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς. Αφού μπήκαμε στο smart fortwo, ανοίξαμε την πανοραμική οροφή του με αλεξήλιο ρολό και ανεβάσαμε την ένταση στον αγαπημένο μας ραδιοσταθμό, καθίσαμε με άνεση και στυλ αναπαυτικά καθίσματά του και πριν καλά καλά το καταλάβουμε βρεθήκαμε να παρκάρουμε με απίστευτη ευκολία (ας είναι καλά το πακέτο led & sensor) στην Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Κηφισιάς.

«Διονυσία αυτό το χρώμα που έχει το αμάξι μας εγώ κάπου το έχω ξαναδεί» αναρωτήθηκε δυνατά η Γωγώ και μου έδωσε έτσι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να της κάνω το namedropping που σκεφτόμουν όση ώρα οδηγούσα. «Το έχεις δεις στις συλλογές των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας για τη σεζόν S/S 2018 και πιο συγκεκριμένα ότι έχεις δει στα Fashion Houses των: Roksanda, Bottega Veneta, Max Mara, Chloé και Stella McCartney» για να πάρω την πρακτική απάντηση «ωραίο πρέπει να δείχνει το champaign beige και σε φόρεμα αλλά στο smart σίγουρα φαίνεται καλύτερο»… αποστομωτική Γωγώ!

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει άδικο η φίλη μου, το «πιο chic χρώμα για το 2018» φαίνεται όντως ακόμα πιο όμορφο όταν το βλέπεις πάνω σε ένα ultra fashionable αμάξι σαν αυτό. Όπως και το shopping μαζί του μας φάνηκε ακόμα πιο εύκολο εξαιτίας της άνετης καμπίνας του, της ευκολίας με την οποία παρκάραμε σε ώρα αιχμής αλλά και του αποθηκευτικού του χώρου που ήταν ό,τι έπρεπε για τις τσάντες που κουβαλούσαμε η κάθε μία αφού τελειώσαμε τα ψώνια μας.

Ποιο είναι το συμπέρασμά μου μετά από αυτό το test drive; Θα τολμήσω να απαντήσω παραφράζοντας την ρήση της Coco: «θέλω να οδηγώ συνέχεια το smart fortwo σε champaign beige απόχρωση σε όλες τις περιπτώσεις! Είτε πηγαίνω για ψώνια, είτε όχι!»