Avengers 4 theory: Αυτός είναι ο χαρακτήρας που θα νικήσει τον Thanos

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Avengers 4 theory: Αυτός είναι ο χαρακτήρας που θα νικήσει τον Thanos

Και δεν είναι κανείς από αυτούς που φαντάζεσαι

Μόλις 15 ημέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Avengers: Endgame και η αγωνία μας έχει φτάσει πια στο κατακόρυφο. Θα καταφέρουν οι εναπομείναντες super ήρωες να νικήσουν τον Thanos; Και αν ναι με ποιον τρόπο θα γίνει; Οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν στα sites του εξωτερικού για την κατάληξη της αναμέτρησης με τον κυρίαρχο του σύμπαντος.

Υπάρχει όμως και μία θεωρία που εσύ δεν είχες σκεφτεί, και η οποία συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες να ισχύει. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν ο χαρακτήρας που θα νικήσει τον Thanos δεν είναι άλλος από τον Ultron. Ο Ultron, το ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης που δημιούργησε ο Tony Stark κατά τη διάρκεια της ταινίας Avengers: Age of Ultron το 2015, μπορεί να νικήθηκε στο τέλος της ταινίας από τους Εκδικητές, όμως μαζί με την Captain Marvel που έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται τα Infinity Stones, ο Tony Stark μπορεί να αναδημιουργήσει ένα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης που μοιάζει με τον Ultron κι έχει τη δύναμη να νικήσει τον Thanos.

Ο Ultron ήταν το πρόγραμμα διατήρησης ειρήνης που έθεσε σε λειτουργία ο Tony Stark, το οποίο είχε τεχνητή νοημοσύνη με αυτογνωσία και αυτοδιδασκαλία. Στην τηλεοπτική animated σειρά Avengers, ο Ultron αναγεννιέται και πάλι στο σώμα του Arsenal και εμφανίζεται ως ο καλός τύπος που θέλει να βοηθήσει τους εκδικητές να νικήσουν τον Thanos. Ο Ultron παίρνει τα Infinity Stones, απορροφά τη δύναμή τους και στη συνέχεια σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει για τον δικό του φρικτό σκοπό.

Και μπορεί στο Age of Ultron ο Vision να κατέστρεψε και το τελευταίο κομμάτι του σώματος του, στη Marvel όμως είναι λάτρεις του απροσδόκητου. Πάντως το trailer των Avengers έχει αρκετές ομοιότητες με το animated με χαρακτηριστικό τις ασπροκόκκινες στολές που φορούν.

Τι πιστεύεις πως θα συμβεί τελικά; Σε λίγες ημέρες θα μας λυθεί η απορία.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr