Marvel Superheroes: Γιατί αυτό το Πάσχα αξίζει να κάνεις έναν υπερ-ηρωικό «μαραθώνιο» ταινιών

Marvel Superheroes: Γιατί αυτό το Πάσχα αξίζει να κάνεις έναν υπερ-ηρωικό «μαραθώνιο» ταινιών

Κάθε λάτρης των κόμικς της Marvel γνωρίζει πως κάθε ταινία που κυκλοφορεί και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Marvel Superheroes πρέπει να βρίσκεται πάντα στο «μενού» των προβολών του. Ο Spiderman, οι X-Men, οι Fantastic Four, ο Hulk, ο Iron Man και μεταξύ άλλων ο Captain America, συνιστούν εδώ και χρόνια κομμάτι της ζωής εκατομμυρίων comic fans και σινεφίλ, στην Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο και δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα φιλμ στα οποία πρωταγωνιστούν οι ήρωες της Marvel, αποτελούν κάποια από τα πιο συναρπαστικά όλων των εποχών.

Το γεγονός αυτό αντανακλάται ξεκάθαρα στο box office -παγκόσμιο και μη- και συγκεκριμένα στους αριθμούς των εισιτηρίων. Αξίζει απλώς να αναφέρω πως με βάση τα στοιχεία για τα εισιτήρια και τις εισπράξεις στις κινηματογραφικές αίθουσες τη χρονιά που πέρασε, οι σούπερ ήρωες της Marvel… νίκησαν κατά κράτος. Η κινηματογραφική αυτή τάση προβλέπεται, μάλιστα, ότι θα συνεχιστεί και το 2019, με την ταινία «Avengers: Endgame» να αναμένεται να «σπάσει τα ταμεία». Σε περίπτωση δε που είσαι και εσύ λάτρης της Marvel, σίγουρα αξίζει να γνωρίζεις πως το νέο αυτό superheroe film, φαίνεται πως θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια blockbuster που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα από μεγάλο στούντιο.

Πώς θα απολαύσεις έναν πασχαλινό superhero marathon

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός πως ως κλασικός θαυμαστής των υπερηρώων, απολαμβάνω να παρακολουθώ -κάποιες φορές ακόμη και ξανά και ξανά- τις κορυφαίες ταινίες με τους superheroes του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Και αυτό ακριβώς αποφάσισα να κάνω φέτος το Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr