Ο Penn Badgley επιστρέφει «για σένα» και να όσα ξέρουμε για τον νέο κύκλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Penn Badgley επιστρέφει «για σένα» και να όσα ξέρουμε για τον νέο κύκλο

Μια κάποια ανυπομονησία

Το YOU ξεκίνησε την πορεία του στο Lifetime, όμως δεν πήγε τόσο καλά όσο θα περίμεναν, μέχρι που ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2018. Και μπορεί τα επεισόδια που είχε να ήταν πολύ λίγα, όμως κατάφεραν να μας καθηλώσουν και να περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια.

Και ο Penn Badgley ετοιμάζεται να επιστρέψει πιο δυναμικός από ποτέ για να μας δείξει τη συνέχεια της σειράς και τι ακριβώς θα συμβεί σε αυτή. Όπως θα θυμάσαι η Beck πέθανε στο τελευταίο επεισόδιο (ή αυτό μας έδωσε ο Joe να καταλάβουμε), όμως εμφανίστηκε μπροστά του η Candace, την οποία επίσης πιστέψαμε πως είχε σκοτώσει με όλα αυτά που έλεγε και όλα αυτά που είδαμε πως είναι ικανός να κάνει.

Επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, όμως όπως λένε θα επιστρέψει σύντομα. Ωστόσο ο Penn αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight πως κάνουν γυρίσματα εδώ και τρεις μήνες. Επομένως όλα είναι πιθανά. Το καλύτερο όμως σου το αφήσαμε για το τέλος. Πληροφορίες θέλουν τις Guinevere Beck (Elizabeth Lail) and Peach Salinger (Shay Mitchell) να επιστρέφουν στη σειρά... σαν οράματα που θα κυνηγούν και θα στοιχειώσουν τον Joe.

Ακούγεται ενδιαφέρον, δε συμφωνείς;