Everyday summer look με γαλλικό αέρα

Everyday summer look με γαλλικό αέρα

Κομψές, σοφιστικές και ανεπιτήδευτα γοητευτικές. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι Γαλλίδες θεωρούνται από πολλούς οι πιο φινετσάτες γυναίκες της Ευρώπης -αν όχι του κόσμου. Με το γαλλικό στυλ να παραμένει διαχρονικό και να αναβαθμίζεται όσο τα χρόνια περνούν -«καταλαμβάνοντας», μάλιστα, και το Instagram, σίγουρα αξίζει να πεις «ναι» στο french style αυτό το καλοκαίρι!

Για να το πετύχεις, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις απλώς τις παρακάτω συμβουλές και φυσικά, να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές. Ιδού, λοιπόν, τι αξίζει να επιλέξεις για να αποκτήσεις εύκολα τη γοητεία ενός French icon.!

«Keep it simple»

Η απλότητα είναι το βασικό συστατικό για μία κομψή εμφάνιση. Less is more, λοιπόν! Αυτός είναι ο βασικός κανόνας πίσω από την άψογη, french style αισθητική. Ανάλαφρα υφάσματα και πιο χαλαρές γραμμές σε όλο των φάσμα των στιλιστικών επιλογών σου θα αναδείξουν την γαλλική πλευρά του στιλ σου αυτό το καλοκαίρι! Η χρωματική παλέτα θα πρέπει να περιλαμβάνει χρώματα όπως το λευκό, και το μπλε, που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο κομψή από ποτέ!

Πες «ναι» στις μαρινιέρες

Οι μαρινιέρες σε αποχρώσεις του λευκού και του μπλε αποτελούν ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές απογευματινές και βραδινές σου βόλτες. Ένα straight ανοιχτόχρωμο τζιν, μια μαρινιέρα και ένα κόκκινο μαντήλι στο low bun επιμελώς ατημέλητο χτένισμα σου συνθέτουν το go-to outfit για την έξοδό σου με τις φίλες σου! Ολοκλήρωσε το γαλλικό στυλ, επιλέγοντας την νέα μπύρα 1664 Blanc με τη δροσιστική και ανάλαφρη φρουτώδη γεύση, με νότες από εσπεριδοειδή, κόλιανδρο και λευκό ροδάκινο. Την μπύρα για τα it-girls που θέλουν να ξεχωρίζουν!

blanc 1

Προτίμησε ανάλαφρο μακιγιάζ και χτένισμα

Το μυστικό των Γαλλίδων βρίσκεται στην απλότητα που ακολουθούν πιστά στη ρουτίνα της ομορφιάς τους. Μια ελαφριά βάση και μία φυσική απόχρωση στα χείλη θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά σου, ενώ ένα χαλαρό χτένισμα με ανάλαφρους κυματισμούς θα συμπληρώσει ιδανικά το κομψό look σου.

blanc 2

Δοκίμασε να βγάλεις έξω τους ώμους

Σε ό,τι αφορά στο καλοκαίρι του 2019 συγκεκριμένα, ένα από τα κορυφαία fashion trends της σεζόν που μας έρχεται κατευθείαν από το Παρίσι -και σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις- είναι τα μπλουζάκια ή τα φορέματα που αφήνουν τους ώμους σε… κοινή θέα. Οι Γαλλίδες επιλέγουν τη συγκεκριμένη τάση προκειμένου να δίνουν μία πιο ρομαντική «νότα» στα look τους. Επίλεξε ένα οff-shoulder αέρινο φόρεμα, λοιπόν, προκειμένου να κάνεις τις εμφανίσεις σου στο νησί να μοιάζουν σαν να έχουν βγει κατευθείαν από το Instagram της αγαπημένης σου Γαλλίδας star!

blanc 3

Οι αέρινες πουκαμίσες και οι εσπαντρίγιες

Και επειδή όπως προαναφέραμε το γαλλικό στυλ, έχει να κάνει πάντα με τη γοητεία της απλότητας, από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μία αναφορά στις αέρινες πουκαμίσες και φυσικά τις υπέροχες και πάντα διαχρονικές εσπαντρίγιες. Ένα τζιν σορτς με λίγα σκισίματα και μία αέρινη και κλασική πουκαμίσα μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό look για το νησί. Ωστόσο, για να έχει η εμφάνισή σου την απαιτούμενη δόση γαλλικού «αέρα», τότε δεν πρέπει να παραλείψεις να την ολοκληρώσεις με ένα ζευγάρι flat εσπαντρίγιες.

blanc 4

Όπου και αν επιλέξεις να ταξιδέψεις αυτό το καλοκαίρι (ακόμη και αν αποφασίσεις να μην φύγεις από την πόλη), να θυμάσαι πως το γαλλικό στυλ είναι «must» για κάθε προορισμό και αποτελεί την πλέον κομψή επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Τα καλά νέα είναι πως η μεγαλύτερη Γαλλίδα star, η διάσημη μπύρα 1664 Blanc, έφτασε επιτέλους στην Ελλάδα και έφερε μαζί της αρκετή από τη γαλλική φινέτσα της.

Για να εμπνευστείς, ακολούθησε την απόλυτη Γαλλίδα star στο Instagram και το Facebook και εμπνεύσου από το στυλ της!