Τελικά ο Brad Pitt είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο και η κόντρα με το People φέρνει μηνύσεις

Πατούλια Κατερίνα
Τελικά ο Brad Pitt είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο και η κόντρα με το People φέρνει μηνύσεις

Τέτοιο μαλλιοτράβηγμα για τον πιο σέξι άντρα στον πλανήτη δεν ξανάγινε!

Μόλις χθες, το περιοδικό People Αμερικής ανακοίνωσε το ποιος διάσημος άντρας λαμβάνει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή για τη χρονιά που διανύουμε.

Τον τίτλο έλαβε (προς μεγάλη μας απογοήτευση) ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός John Legend που γλυκούλη τον λες αλλά sexiest man alive ούτε κατά διάνοια.

Για να μην στα πολυλογούμε, δεν είμαστε μόνο εμείς οι απογοητευμένες από τον πιο σέξι άντρα αλλά στις ΗΠΑ, ένα άλλο αντίστοιχο περιοδικό, το US Weekly, αποφάσισε να κάνει το δικό του poll για τον πιο σέξι άντρα με τίτλο «Πείτε μας ποιος είναι ο αληθινός πιο σέξι άντρας» με τον Brad Pitt να κόβει πρώτος το νήμα (αλληλούια δηλαδή)!



Το People δεν είδε με θετικό μάτι όλη αυτή την δραστηριότητα και σύμφωνα με την Page Six, δικηγόροι κινήθηκαν νομικά κατά του Us Weekly, μιας και το People έχει κατοχυρωμένη την διαδικασία και το σήμα του Sexiest man alive. Τα δύο περιοδικά φαίνεται πως θα λύσουν φιλικά τη διαφορά τους αλλά το ζητούμενο παραμένει ένα: Ποιος John Legend; Δώστε τον τίτλο στο Brad να τελειώνουμε!