Καραντίνα.... μέρα άγνωστη: 5 φωτογραφίες που περιγράφουν επακριβώς την κατάστασή μας

Καραντίνα.... μέρα άγνωστη: 5 φωτογραφίες που περιγράφουν επακριβώς την κατάστασή μας

Εσύ όλα καλά;

Αγαπημένο μας ημερολόγιο, έχουμε ξεχάσει πια σε ποια μέρα καραντίνας βρισκόμαστε, και περιμένουμε με αγωνία την 27η Απριλίου να ακούσουμε το διάγγελμα του πρωθυπουργού, όπου θα μας πει πότε θα λήξει όλος αυτός ο συναγερμός. Τι και αν δεν πάμε στρατό, μετράμε μία μία τις ημέρες αντίστροφα ως τις 4 Μαΐου που είπαν πως θα είναι η πρώτη μέρα χαλάρωσης των μέτρων.

Κάνουμε βόλτες στο σπίτι, τα λέμε με τους τοίχους –ευτυχώς δεν μας απαντούν ακόμη- και γενικά είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα είμαστε. Προσπαθούμε να περνάμε δημιουργικά τον χρόνο μας να μην βαριόμαστε, αλλά και πάλι πόσο να γυμναστείς, πόσο να μαγειρέψεις, και πόσες σειρές να δούμε πια; Μας λείπουν οι φίλοι μας, οι γονείς μας, οι δικοί μας άνθρωποι. Οι συνάδελφοι, το γραφείο μας, μέχρι και η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας (θα το μετανιώσουμε αυτό σίγουρα).

Είμαστε σε άγνωστη μέρα καραντίνας πια, σταματήσαμε να μετράμε από τις 15 και μετά και πλέον βρισκόμαστε σε μια κάποια έξαλλη κατάσταση. Σε μια κατάσταση που δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά μπορούμε να σου τη δείξουμε μέσα από 5 φωτογραφίες που θα βρεις στη gallery που ακολουθεί και που είναι εντελώς accurate στα συναισθήματα μας.