3 σειρές με ξεκαρδιστικές ατάκες που θα σε κάνουν να ξανακλειστείς στο σπίτι

3 σειρές με ξεκαρδιστικές ατάκες που θα σε κάνουν να ξανακλειστείς στο σπίτι

Οι σειρές που μας άφησαν ώρες μπροστά στις οθόνες.

Ο εγκλεισμός στο σπίτι επιτέλους τελείωσε. Στην παρούσα φάση, μπορούμε να βγούμε χωρίς τα καθιερωμένα για το προηγούμενο διάστημα μηνύματα και να απολαύσουμε -πάντα με προσοχή- τις βόλτες μας. Η καραντίνα, όμως, δε μας έκανε να ξεχάσουμε μία από τις all-time-favorite ασχολίες μας: τη λατρεία μας για μία καλή σειρά.

Αυτό το διάστημα, μπήκαμε σε ένα mood λίγο πιο χιουμοριστικό, οπότε διαλέξαμε τρεις σειρές με εξαιρετικές ατάκες που μας έκαναν να ξεκαρδιζόμαστε σε κάθε επεισόδιο.

Υ.Γ. Η αρίθμηση είναι εντελώς τυχαία.

  1. Lucifer (2015 - )

Ένα από τα καινούργια entries στον χώρο της ατάκας έφερε στη μικρή οθόνη τον Lucifer, τον γνωστό έκπτωτο άγγελο, που στην προκειμένη περίπτωση αποφασίζει να έρθει στη γη για διακοπές. Ανοίγει ένα κλαμπ, μένει στο penthouse πάνω από αυτό και γίνεται σύμβουλος της αστυνομίας, αξιοποιώντας την ικανότητά του να μαθαίνει τις βαθύτερες επιθυμίες αυτού που βρίσκεται μπροστά του. Εκεί, γνωρίζει την Detective Chloe Decker, η οποία και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με έναν νάρκισσο, εγωπαθή, ανεξέλεγκτο κι εξαιρετικά αστείο τύπο που λέει ξεκάθαρα ότι είναι ο Διάβολος, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει.



  1. Chuck (2007 – 2012)

Ο Chuck Bartowski (Zachary Levi) είναι ένας μανιακός με την τεχνολογία που δουλεύει σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά μαζί με τους φίλους του. Κατά λάθος, κατεβάζει στον εγκέφαλό του το μοναδικό αντίγραφο ενός προγράμματος που περιέχει τα μυστικά της Αμερικής, μετατρέποντάς τον σε κατάσκοπο. Στο πλευρό του η Sarah Walker που τον έχει πάρει υπό την προστασία της κι αποτέλεσε τον ρόλο που έκανε διάσημη στο κοινό της Yvonne Strahovski, πολύ πριν τη μισήσουμε στο The Handmaid’s Tale.



  1. Friends (1994 – 2004)

Τα Φιλαράκια είναι μια επιλογή που ποτέ δεν παλιώνει. Σταθερή αξία που ξέρεις ότι θα βάλεις τυχαία ένα επεισόδιο από οποιαδήποτε σεζόν και θα καταλήξεις να γελάς μόνη σου μέσα στο σπίτι, κάνοντας τους πάντες γύρω σου να αναρωτιούνται τι σου συμβαίνει. Κάθε φορά που πάμε να διαλέξουμε έναν ή μία από την παρέα συνειδητοποιούμε ότι κανένας μόνος του δεν είναι αυτό που έκανε τη σειρά top στο είδος της. Ήταν η αλληλεπίδραση με τους άλλους. Όλη η παρέα του καναπέ του Central Perk.