Ο διάσημος ηθοποιός του Crown σχολιάζει τη σχέση του Καρόλου με την Νταϊάνα

Ο διάσημος ηθοποιός του Crown σχολιάζει τη σχέση του Καρόλου με την Νταϊάνα

Ο τηλεοπτικός Κάρολος αποκαλύπτει τη δική του άποψη.

Βρισκόμαστε στη φάση της αναμονής της τέταρτης σεζόν του Crown, της σειράς που τόσο εύστοχα έχει αποτυπώσει τη ζωή της βασιλικής οικογένειας και δη της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι ηθοποιοί έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά ώστε να δίνουν στην κάθε ερμηνεία αυτό που πρέπει για το αντίστοιχο πρόσωπο. Με το κύρος και την υπόστασή τους, οτιδήποτε διαφορετικό θα οδηγούσε σε αποτυχία.

Ο Josh O’Connor, ο ηθοποιός που υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο, μίλησε στο Screen Daily και είπε τη γνώμη του για τη συναισθηματική σχέση μεταξύ του πραγματικού Καρόλου και της Νταϊάνα.

«Όλοι ξέρουμε στο περίπου τι συνέβη με τον Κάρολο και την Νταϊάνα και είχα μία ιδέα από τον Peter σχετικά με το πού πήγαινε ο Κάρολος. Το να έχω την ευκαιρία να πάω πίσω και να σημειώσω τις στιγμές που επηρέασαν τη συμπεριφορά ή που επηρέασαν μία παλαιότερη εκδοχή αυτού του ανθρώπου ήταν τέλειο.

Όλοι έχουμε μία σταθερή θέση σχετικά με τη δυναμική μεταξύ του Καρόλου και της Νταϊάνα. Ήταν τέλειο να έχουμε την ικανότητα είτε να παλέψουμε εναντίον του είτε, σε στιγμές, να το αναγνωρίσουμε και να προκαλέσουμε κάθε ερώτηση του ‘Την αγάπησε ποτέ;’ Προσωπικά, πιστεύω ότι πρέπει να το έκανε. Υπάρχει ένας πλούτος επιπέδων και πλούτου στον Κάρολο και στην Νταϊάνα και μου άρεσε πολύ να το ψάξω»