Meghan Markle: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει αν παίξει σε ταινία

Νατάσσα Σχοινά
Meghan Markle: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει αν παίξει σε ταινία

Αν σκεφτείς τη ζήτηση που έχει, δεν είναι και παράλογο.

Η δημιουργία μίας ταινίας έχει μία μεγάλη λίστα με πράγματα που πρέπει να λάβει υπόψιν. Μέχρι το τελικό αποτέλεσμα να φτάσει σε εμάς, έχουν προηγηθεί πολλές διεργασίες και συζητήσεις με τους αντίστοιχους ανθρώπους, ώστε αρχικά να συμφωνήσουν να συμμετέχουν στην ταινία και να δημιουργήσουν το cast και το crew από το οποίο αποτελείται. Τι σημαίνει αυτό; Πέρα από τη θέληση και το ενδιαφέρον του καθενός για το concept, χρήματα.

Εννοείται πως ο μισθός του κάθε ανθρώπου και ειδικά ηθοποιού αλλάζει ανάλογα με τη ζήτηση και τη διασημότητά του. Οι A-Listers θα διαπραγματευτούν και θα καταλήξουν σε ποσά που δύσκολα πηγαίνει ο νους του μέσου ανθρώπου ότι θα λάβουν απλώς για μία δουλειά. Κι όμως, έτσι γίνεται.

Φαντάσου, λοιπόν, όταν ακούμε το όνομα «Meghan Markle» τι συμβαίνει. Πριν γίνει Δούκισσα του Sussex και σύζυγος του πρίγκιπα Harry, ήταν μία πολύ γνωστή ηθοποιός που συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά Suits. Οπότε, μόλις το ζεύγος παραιτήθηκε πριν λίγους μήνες, ο κόσμος κατευθείαν υπέθεσε ότι εκείνη θα επέστρεφε στην υποκριτική, που άφησε σε μία πολύ καλή στιγμή της καριέρας της.




Ο πρόεδρος του InterTalent, Professor Jonathan Shalit OBE, που είναι κυνηγός ταλέντων, είπε στο The Mirror ότι, αν η Meghan έπαιρνε κάποιον μεγάλο ρόλο σε ταινία, θα πληρωνόταν περί τα 50 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι θα ξεπερνούσε και τα 40 εκατομμύρια που λέγεται ότι πήρε ο Robert Downey Jr. στο Captain America: Civil War.

Λογικό αν σκεφτείς τη διασημότητά της, αλλά, και πάλι, το λες υπέρογκο. Ζαλάδα loading.



via GIPHY