Emmys 2020: Το θλιβερό ρεκόρ που «έσπασε» η φετινή απονομή

Emmys 2020: Το θλιβερό ρεκόρ που «έσπασε» η φετινή απονομή

«Κάθε πέρυσι και καλύτερα», είναι η παροιμία που ταιριάζει στην προκειμένη. 

Είναι ήδη γνωστό ότι ζούμε σε επικίνδυνες και πολύ δύσκολες εποχές. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η πανδημία θα μπορούσε να έχει τέτοιο παγκόσμιο αντίκτυπο και να επηρεάσει τη ζωή του κάθε ανθρώπου στον πλανήτη. Κι όμως, οι ζωές όλων μας μπαίνουν σε μία νέα πραγματικότητα, αβεβαιότητας και αγωνίας, με τα απλά καθημερινά και μικρά πράγματα να αποκτούν ιδιαίτερη αξία.

Για να αντιληφθεί κανείς τη σοβαρότητα των συνεπειών και το μέγεθός τους, σε παγκόσμια κλίμακα, αρκεί να σας πούμε. ότι η απονομή των βραβείων Emmy, την Κυριακή, σημείωσε τη χαμηλότερη τηλεθέαση ever, συγκεντρώνοντας μόλις 6,1 εκατομμύρια θεατές.

Τι κι αν ο Jimmy Kimmel ήταν όπως πάντα υπέροχος, τι κι αν τον βοήθησε η λατρεμένη Jennifer Aniston, τι κι αν είχαμε ένα άτυπο Friends reunion με τα κορίτσια της παρέας, η τηλεθέαση δεν ανέβαινε με τίποτα. Θα πίστευε κανείς ότι ο κόσμος έχει ανάγκη τέτοια θεάματα τους δύσκολους αυτούς καιρούς, αλλά τελικά, όπως όλα δείχνουν, η κρίση έχει αγγίξει και έχει χτυπήσει αλύπητα ακόμα και το χώρο του θεάματος, ακόμα και αυτού του επιπέδου.

Μάλλον ο κόσμος είναι αρκετά φοβισμένος και δεν έχει όρεξη να βλέπει βραβεύσεις και διάσημους να ζητωκραυγάζουν. Μεγάλες αλλαγές έρχονται...